Utställare

A-Karriär

A-Karriär

Lund

Sedan starten 1978 har vi hjälpt tusentals arbetssökande vidare i sina karriärer, i alla branscher och på alla nivåer. Det ger oss en massiv erfarenhet och ett enormt kontaktnät på arbetsmarknaden. Vi arbetar efter en väl beprövad modell som kallas Outplacement Concept (OPC). All vår personal utbildas och certifieras i processen för att kunna ge arbetssökande det bästa stödet på marknaden.
Adderat i Sverige AB

Adderat i Sverige AB

Lund

Adderat är en redovisningsbyrå som följer den digitala utvecklingen. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt för både oss och kunden. Vi har tillgängliga redovisnings- och lönekonsulter som är redo att ta sig an både länge och kortare uppdrag. Vi hjälper till med allt från löpande bokföring till HR- frågor. Vi ser till företagets behov och hjälper till att driva företaget framåt.
Almi Företagspartner AB Skåne

Almi Företagspartner AB Skåne

Malmö

Almi skapar möjligheter för andra att lyckas. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill och kan växa hållbart. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i expansionsfas. Almi Företagspartner Skåne ägs av staten tillsammans med Region Skåne och finns nära företagen med kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad.
Caro Design AB

Caro Design AB

Lund

Caro Design är en strategisk designbyrå med särskilt fokus på att lyfta och stärka de företag som har socialt och miljömässigt hållbara mål och drivkrafter. Fullservicebyrå specialiserad på profilering och webbdesign. För dig som vill ha en personlig leverantör och behöver hjälp med varumärkesstrategi, logotyp, grafisk profil eller hemsida.
Cleantec

Cleantec

Lund

Högkvalitativ kontorsstädning i hjärtat av Lund. Quality Cleaning. Simply.
Climat80 AB

Climat80 AB

Arlöv

En trygg och långsiktig fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, sanering, energi och fastighetsförvaltning. Alla vardagliga problem i företags- och bostadsfastigheter löser vi för ökat välbefinnande för människorna som bor och arbetar där. För industrier och sjukhus löser vi avancerade utmaningar i krävande miljöer för att optimera produktion och funktion

Coach och konsult syd/Bizniz Tools

Lund

Coachning och ledarutveckling.
Dina Försäkringar Syd AB

Dina Försäkringar Syd AB

Lund

Dina Försäkringar är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. Våra kunder är nöjda med oss, 2023 vann vi klasserna sakförsäkring privat och företagsförsäkring när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag.
Ergonova AB

Ergonova AB

Lund

Vi utvecklar och erbjuder koncept och sinnesstimulerande hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande – på jobbet, i offentliga miljöer och i hemmet. Vi hjälper företag och organisationer till långtidsfriska medarbetare och vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar.
Explainer Hello AB

Explainer Hello AB

Malmö

Explainer Hello är ett AI-drivet videoverktyg för företag som snabbt vill skapa video-content på ett effektivt och busenkelt sätt. Med automatik följs varumärkets färger, typsnitt och logotyp så att vem som helst inom organisationen kan göra filmer för SoME, e-learning eller internutbildning.
Genetor AB

Genetor AB

Lund

Genetor Coworking har på kort tid har vuxit och finns idag i Helsingborg, Lund, Malmö och Hyllie. Vi finns på stationsnära adresser i moderna och trevligt inredda lokaler. Genetor erbjuder allt från egna kontorsrum till flexplatser och klippkortslösningar. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där det mesta ingår, även frukost varje vardag. Välkommen att uppleva bästa servicen hos oss!
GOWELL AB

GOWELL AB

Eslöv

Gowell är en koffein- och sockerfri kolsyrad funktionell dryck framtagen, och producerad i Sverige. Den är brygd på svenskt vatten. Med ett 100 % heltäckande dagligt behov av flertalet av 13 essentiella vitaminer, mineraler och antioxidanter passar Gowell alla som väljer det hälsosammare alternativet.
Hedin Bil

Hedin Bil

Södra Skåne

Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra dina planer. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger dig mer.
Hemrex AB

Hemrex AB

Ystad

Hemrex gör vardagen enklare på företag och hemma hos privatpersoner! Vi täcker hela Skåne och erbjuder städ, fönsterputs, trädgårdstjänster och flytt. Vårt viktigaste mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga och nöjda. Våra tjänster ska hålla högsta kvalitet och det ska vara enkelt att få kontakt med oss. Välkommen till Hemrex.

HLR tjänst i Skåne

Lund

Utbildar i HLR, brand och hot & våld. Lokalt företag i Skåne.
Human Gardening

Human Gardening

Malmö

Behandling för alkoholism, drog- och spelberoende med evidensbaserade terapeutiska metoder och stort personligt engagemang.
IDÉ House of Brands

IDÉ House of Brands

Lund

IDÉ House of Brands är Nordens största leverantör av produktmedia. Vi vet vilka produkter som bäst kommunicerar ditt budskap. IDÉ är totalleverantören som kan hjälpa dig med allt ifrån idé, design och konceptutveckling till produktion, lagerhållning och distribution. Vårt huvudfokus är alltid det budskap som skall förmedlas och vad produkterna skall kommunicera.
Inferno Online

Inferno Online

Malmö

Inferno Online är ett gamingcenter och e-sportcenter. Vi har över 800 datorer och konsoler över våra fem gamingcenter där gäster i alla åldrar kan komma och spela alla populära spel som finns på marknaden idag. Vi erbjuder en lugn och skön miljö med en trevlig atmosfär där man kan spela tillsammans med sina vänner samtidigt som man lär känna nya människor.
JEHA Utbildning AB

JEHA Utbildning AB

Helsingborg

JEHA Utbildning AB erbjuder utbildningar och stöd för att underlätta vardagen på arbetsplatsen. Inom vård och omsorg kring implementering, värderingsarbete, metod – och kvalitetsarbete, utvärdering och andra närliggande behov. Även andra branscher i behov av analys och stöd kring organisationskultur och ledarskap. Ägare är certifierad att använda verktyget Barrett Analytics.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett familjeföretag som har varit i branschen i över 80 år. Våra affärsområden är städ, kem, hygien, kontorsmaterial, emballage och städmaskiner! Huvudkontor i Karlskrona med egen filial i Malmö.
Kraftringen Energi

Kraftringen Energi

Lund

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 280 000 energikunder.
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
MalmöLundregionen

MalmöLundregionen

Malmö

MalmöLundregionen är ett strategiskt samarbete mellan kommunerna Burlöv, Eslöv, Höör, Kävlinge, Lomma, Lund, Malmö, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg och Vellinge. År 2035 är målsättningen att MalmöLundregionen är hållbar och sammankopplad storstadsregion med Sveriges bästa livsmiljö och näringslivsklimat.
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Lund

Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja med över 300 klubbar från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi tror verkligen på att träning är för alla. Tillsammans med våra medlemmar och personal skapar vi glädje, rörelse och styrka. Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större del av den svenska folkhälsan. Vår målsättning är att alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa.
NW Production

NW Production

Malmö

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser och företags arrangemang både i Sverige och utomlands. I alla uppdrag vi gör arbetar vi efter våra värdeord; passion, kreativitet och professionalism.
Panter Partner AB

Panter Partner AB

Barsebäck

Vi skräddarsyr koncept som får ert varumärke att sticka ut, överraska och nå en större kundgrupp. Vi skapar och designar webbsidor, grafiska profiler, strategier för social media och kampanjer för såväl tryckt som digital form. Panter är konceptbyrån för dig som ställer höga krav på kvalité, tillgänglighet och spetskompetens.
Pieplows Restauranger

Pieplows Restauranger

Malmö

Prieplows Restauranger är en restaurang- & upplevelsekoncern som finns i runt om i Skåne. Vi driver idag Årstiderna i Kockska huset, Dykeriet by Pieplow (Lomma), Food Republic (Malmö) och Pieplows Mat på Axis (Lund). Men vi är ju så mycket mer än bara restauranger då vi även erbjuder catering, event, bröllop, fester, företagsstämmor, kick off, ja listan kan egentligen göras hur lång som helst.
Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Välkommen till Råbylunds Gård! Råbylunds Gård är en mötesplats i harmonisk, inspirerande och kreativ miljö belägen i den lilla byn Stora Råby – centralt på landet i Lund. Vi erbjuder ett vardagsrum med bar, restaurang och lokaler för konferens. Ett Business Community för en lång rad företag, organisationer och entreprenörer.
Safe Industries

Safe Industries

Arlöv

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar inom spillskydd, vätskehantering, förvaring och vinterunderhåll. Safe Industries ditt val inom industri, lager och lantbruk.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Soeco är ett komplett inredningsföretag för kontorsinredningar med fokus på återbrukade möbler. Vi köper in begagnade möbler av högre kvalitet som sedan renoveras i våra egna lokaler. Vi hjälper våra kunder så att de får ett unikt anpassat kontor som är hållbart och som ser ut som nytt men kostar som om det var begagnat. Hos Soeco kan man välja mellan att köpa eller hyra möbler.
Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Malmö

Våra miljöprojekt bygger på en och samma idé: idrottsungdomar gör en konkret insats för miljön och detta finansieras av näringslivet och kommuner. Städande förening/lag gör en värdefull sak och får för detta ett viktigt bidrag till sin verksamhet. Ersättningarna till de städande föreningarna uppfyller ungdomars drömmar, möjliggör för alla att vara med och bidrar till en fortsatt aktiv livsstil.
Staffanstorps Städ & Kemtvätt

Staffanstorps Städ & Kemtvätt

Staffanstorp

Staffanstorps Städ & Kemtvätt är ett heltäckande serviceföretag som hjälper både privatpersoner och företag med allt inom städ och tvättservice. Utöver det erbjuder vi även trädgårdstjänst, mattservice, fruktservice och hygienservice
Stiftelsen Lunds Nyföretagarcentrum

Stiftelsen Lunds Nyföretagarcentrum

Lund

Vi hjälper entreprenörer att starta företag genom kostnadsfri, konfidentiell och neutral rådgivning. Ungefär 20-25% av regionens nystartade företag får årligen hjälp genom oss. De som använder oss skapar långlivade, lönsamma och hållbara företag.
Sustainalink

Sustainalink

Lund

Sustainalink är en ideell organisation som driver projekt där universitetsstudenter löser hållbarhetsutmaningar som privata och offentliga aktörer står inför. Projekten kan handla om allt från energi, avfall och globala målen till kommunikation och IT. Studenterna gör projekten främst som en del av sina studier och vi finns med som stöd hela vägen - från projektidé till överlämnande av resultat.
Tältmästarna

Tältmästarna

Landskrona, Staffanstorp

Vi är Ett Tältföretag som har Tält i alla storlekar ifrån 2 m breda till 40 m breda och i de längder kunden önskar. Vi har även mindre Scener - Podier - belysning till detta osv osv. Och så har vi allt som gör festen Total, Bord - dukar -stolar - glas -porslin- kylar. osv osv Vårt säte är i Landskrona på Gasverksgatan 5 men vi har även lokaler och Showrum i Staffanstorp på Maskinvägen 1.
Toveks Bil i Syd AB

Toveks Bil i Syd AB

Lund

Toveks Bil grundades år 1994 av Gregor Tovek. Tovekskoncernen är ett privatägt företag med verksamhet inom bilhandel och service. Idag finns vi på 18 orter runt om i Sverige och har återförsäljarkontrakt för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar och Scania.
Treano Bygg AB

Treano Bygg AB

Malmö

Med entreprenad, bostad, byggservice och Sawi Exclusive Homes by Treano finns Treano Bygg i hela Skåne. Vi jobbar långsiktigt och möter kundens krav och förväntningar, i syfte att få nöjda och återkommande kunder. Vårt fokus är på kvalitet, lokal närvaro, bred kompetens, relationer, hållbarhet och förebyggande arbete i våra projekt. Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Vi på Trelleborgs Energi säljer förnybar el. Det innebär att den kommer från de fossilfria och förnybara källorna sol, vind och vatten. Förnybar el produceras genom energikällor som hela tiden förnyar sig och som därför inte kommer att ta slut inom överskådlig framtid.
Veterankraft AB

Veterankraft AB

Malmö

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder smidiga och enkla personallösningar till företag med lång arbetslivserfarenhet. Vi hjälp även i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.
Wikan Personal

Wikan Personal

Lund

Rekrytering & Bemanning. Hjälper dig med rätt personal!
World Trade Center

World Trade Center

Malmö

World Trade Center är ett helhets­koncept som gör det lätt att växa och utvecklas, både som företag och människa. Vi har dynamiska kontor för företagets alla faser i Malmö, Lund och Helsingborg. Granitor Properties äger och utvecklar World Trade Center i Skåne.