Utställare

Ergonova AB

Ergonova AB

Lund

Vi utvecklar och erbjuder koncept och sinnesstimulerande hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande – på jobbet, i offentliga miljöer och i hemmet. Vi hjälper företag och organisationer till långtidsfriska medarbetare och vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar.

HLR tjänst i Skåne

Lund

Utbildar i HLR, brand och hot & våld. Lokalt företag i Skåne.
Human Gardening

Human Gardening

Malmö

Behandling för alkoholism, drog- och spelberoende med evidensbaserade terapeutiska metoder och stort personligt engagemang.
Inferno Online

Inferno Online

Malmö

Inferno Online är ett gamingcenter och e-sportcenter. Vi har över 800 datorer och konsoler över våra fem gamingcenter där gäster i alla åldrar kan komma och spela alla populära spel som finns på marknaden idag. Vi erbjuder en lugn och skön miljö med en trevlig atmosfär där man kan spela tillsammans med sina vänner samtidigt som man lär känna nya människor.
JEHA Utbildning AB

JEHA Utbildning AB

Helsingborg

JEHA Utbildning AB erbjuder utbildningar och stöd för att underlätta vardagen på arbetsplatsen. Inom vård och omsorg kring implementering, värderingsarbete, metod – och kvalitetsarbete, utvärdering och andra närliggande behov. Även andra branscher i behov av analys och stöd kring organisationskultur och ledarskap. Ägare är certifierad att använda verktyget Barrett Analytics.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett familjeföretag som har varit i branschen i över 80 år. Våra affärsområden är städ, kem, hygien, kontorsmaterial, emballage och städmaskiner! Huvudkontor i Karlskrona med egen filial i Malmö.
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
Mamut Möbler & Inredningar

Mamut Möbler & Inredningar

Staffanstorp

Mamut Möbler & Inredningar tillverkar snickerier till restauranger och offentlig miljö, samt bänkskivor i Corian till privatpersoner via återförsäljare. I en modern fabrik med möbelsnickares hantverk och moderna maskiner tillverkas inredningar och specialprojekt helt efter kundens önskemål.
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Lund

Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja med över 300 klubbar från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi tror verkligen på att träning är för alla. Tillsammans med våra medlemmar och personal skapar vi glädje, rörelse och styrka. Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större del av den svenska folkhälsan. Vår målsättning är att alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa.
Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Välkommen till Råbylunds Gård! Råbylunds Gård är en mötesplats i harmonisk, inspirerande och kreativ miljö belägen i den lilla byn Stora Råby – centralt på landet i Lund. Vi erbjuder ett vardagsrum med bar, restaurang och lokaler för konferens. Ett Business Community för en lång rad företag, organisationer och entreprenörer.
Safe Industries

Safe Industries

Arlöv

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar inom spillskydd, vätskehantering, förvaring och vinterunderhåll. Safe Industries ditt val inom industri, lager och lantbruk.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Tältmästarna

Tältmästarna

Landskrona, Staffanstorp

Vi är Ett Tältföretag som har Tält i alla storlekar ifrån 2 m breda till 40 m breda och i de längder kunden önskar. Vi har även mindre Scener - Podier - belysning till detta osv osv. Och så har vi allt som gör festen Total, Bord - dukar -stolar - glas -porslin- kylar. osv osv Vårt säte är i Landskrona på Gasverksgatan 5 men vi har även lokaler och Showrum i Staffanstorp på Maskinvägen 1.
Treano Bygg AB

Treano Bygg AB

Malmö

Med entreprenad, bostad, byggservice och Sawi Exclusive Homes by Treano finns Treano Bygg i hela Skåne. Vi jobbar långsiktigt och möter kundens krav och förväntningar, i syfte att få nöjda och återkommande kunder. Vårt fokus är på kvalitet, lokal närvaro, bred kompetens, relationer, hållbarhet och förebyggande arbete i våra projekt. Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Vi på Trelleborgs Energi säljer förnybar el. Det innebär att den kommer från de fossilfria och förnybara källorna sol, vind och vatten. Förnybar el produceras genom energikällor som hela tiden förnyar sig och som därför inte kommer att ta slut inom överskådlig framtid.
Veterankraft AB

Veterankraft AB

Malmö

Vi är ett prisbelönt bemanningsföretag som erbjuder smidiga och enkla personallösningar till företag med lång arbetslivserfarenhet. Vi hjälp även i hemmet samt RUT- och ROT-tjänster med fokus på hushållssysslor och hantverksarbete.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.
World Trade Center

World Trade Center

Malmö

World Trade Center är ett helhets­koncept som gör det lätt att växa och utvecklas, både som företag och människa. Vi har dynamiska kontor för företagets alla faser i Malmö, Lund och Helsingborg. Granitor Properties äger och utvecklar World Trade Center i Skåne.