Utställare

24HR Malmö AB

24HR Malmö AB

Malmö

24HR är en väletablerad digitalbyrå med bas i Malmö. Vi är cirka 25 anställda inom strategi, koncept, UX, design, arkitektur, utveckling och SEO. Vi har en teknisk spetskompetens som få byråer kan matcha. Det vi brinner för är att med smart arkitektur och bra design lösa våra kunders behov inom digital närvaro. Resultatet av vårt arbete är oftast kompletta webbplatser eller appar.
A-Karriär

A-Karriär

Lund

Sedan starten 1978 har vi hjälpt tusentals arbetssökande vidare i sina karriärer, i alla branscher och på alla nivåer. Det ger oss en massiv erfarenhet och ett enormt kontaktnät på arbetsmarknaden. Vi arbetar efter en väl beprövad modell som kallas Outplacement Concept (OPC). All vår personal utbildas och certifieras i processen för att kunna ge arbetssökande det bästa stödet på marknaden.
Adderat i Sverige AB

Adderat i Sverige AB

Lund

Adderat är en redovisningsbyrå som följer den digitala utvecklingen. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt för både oss och kunden. Vi har tillgängliga redovisnings- och lönekonsulter som är redo att ta sig an både länge och kortare uppdrag. Vi hjälper till med allt från löpande bokföring till HR- frågor. Vi ser till företagets behov och hjälper till att driva företaget framåt.
AkkaFRAKT i Skåne ek för

AkkaFRAKT i Skåne ek för

Malmö

Vi är ett transport och logistik bolag som jobbar inom en rad olika affärsområden. Detta inkluderar avfallshantering, kran, industri & handel, jordbruk samt bygglogistik. Vi vill närvara på mässan med fokus kring bygglogistiken som är ett utav våra nyare affärsområden.
Almi Företagspartner AB Skåne

Almi Företagspartner AB Skåne

Malmö

Almi skapar möjligheter för andra att lyckas. Vi erbjuder lån och affärsutveckling till företag som vill och kan växa hållbart. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i expansionsfas. Almi Företagspartner Skåne ägs av staten tillsammans med Region Skåne och finns nära företagen med kontor i Malmö, Helsingborg och Kristianstad.
Bryta Punkt Nu

Bryta Punkt Nu

Malmö

Smart hjälp vid beroendeproblem på företaget! Låt medarbetaren slippa bli påkommen och bortgjord. Slipp långa vistelser på dyra behandlingshem. Hjälp din personal tidigare och jobba smartare med beroenden tillsammans med Bryta Punkt Nu.
Caro Design AB

Caro Design AB

Lund

Caro Design är en strategisk designbyrå med särskilt fokus på att lyfta och stärka de företag som har socialt och miljömässigt hållbara mål och drivkrafter. Fullservicebyrå specialiserad på profilering och webbdesign. För dig som vill ha en personlig leverantör och behöver hjälp med varumärkesstrategi, logotyp, grafisk profil eller hemsida.
Castellum

Castellum

Lund

Castellum är ett av Nordens största börsnoterade fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva nordiska tillväxtregioner. Ett av våra hållbarhetsmål är att vara helt klimatneutrala senast 2030.
Cleantec

Cleantec

Lund

Högkvalitativ kontorsstädning i hjärtat av Lund. Quality Cleaning. Simply.
Climat80 AB

Climat80 AB

Arlöv

En trygg och långsiktig fastighetspartner inom ventilation, värme och sanitet, kyla, el, automation, sanering, energi och fastighetsförvaltning. Alla vardagliga problem i företags- och bostadsfastigheter löser vi för ökat välbefinnande för människorna som bor och arbetar där. För industrier och sjukhus löser vi avancerade utmaningar i krävande miljöer för att optimera produktion och funktion
Coach och Konsult Syd

Coach och Konsult Syd

Lund

Vi vänder oss till företag och privatpersoner och erbjuder coachning och konsulttjänster inom ledarskap och organisation, karriär- och jobbcoachning, och personlig coachning. Här finns över 10 års erfarenhet av coachning och motiverande samtal som kan ge känslomässigt stöd, målstyrda processer och vägledning i både motgång och framgång både privat och karriären.
Dannegården hotell, konferens, relax & Restaurang Strandgatan32

Dannegården hotell, konferens, relax & Restaurang Strandgatan32

Trelleborg

Dannegården, Trelleborgs boutiquehotell Familjärt hotell med konferens, relax och Restaurang Strandgatan32 med en touch av Italien. Välkomna njut i vår trädgård, ny bar, pool & jacuzzi.
Dina Försäkringar Syd AB

Dina Försäkringar Syd AB

Lund

Dina Försäkringar är idag landets femte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. Våra kunder är nöjda med oss, 2023 vann vi klasserna sakförsäkring privat och företagsförsäkring när Svenskt Kvalitetsindex (SKI) mätte hur nöjda kunderna är med sitt försäkringsbolag.
EBL Digital Consultants AB – WSI Certified

EBL Digital Consultants AB – WSI Certified

Hjärup

Vi hjälper alla typer av företag med att hitta rätt med sin marknadsföring. Vi ser till att vi skapar rätt förutsättningar för att växa och ta in nya kunder, men att göra det på ett effektivt och smart sätt. Vi kan både vara en tillfällig marknadschef eller stöd under arbetet. Vi har erfarenhet av alla typer av marknadsföring och kan allt från tryckta kampanjer till AI innehåll.
Ekdahl Miljö

Ekdahl Miljö

Skurup

Åkeri . Styckegods, hel- och halvparti, långt bort eller nära – vi ordnar det mest! Tillsammans med dig tar vi fram en lösning som möter din verksamhets behov. Varje upplägg av godstransport är skräddarsytt efter våra kunders specifika önskemål. För godstransport använder vi oss av distributions- och fjärrbilar samt dragbil med trailers, anpassat efter upplägg och uppdrag.
Ergonova AB

Ergonova AB

Lund

Vi utvecklar och erbjuder koncept och sinnesstimulerande hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande – på jobbet, i offentliga miljöer och i hemmet. Vi hjälper företag och organisationer till långtidsfriska medarbetare och vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar.
Explainer Hello AB

Explainer Hello AB

Malmö

Explainer Hello är ett AI-drivet videoverktyg för företag som snabbt vill skapa video-content på ett effektivt och busenkelt sätt. Med automatik följs varumärkets färger, typsnitt och logotyp så att vem som helst inom organisationen kan göra filmer för SoME, e-learning eller internutbildning.
Forenom

Forenom

Lund

Forenom är Nordens ledande aktör inom möblerade lägenheter med stark inriktning på företagskunder. Vi erbjuder över 7800 möblerade lägenheter såväl som rum i lägenhetshotell och vandrarhem i alla större städer i Skandinavien och tar emot över 200 000 gäster varje år. I Lund och Malmö har vi tre lägenhetshotell för att du ska kunna få lyxen av ett hotell men ändå känna dig som hemma.
Fram Advokatbyrå

Fram Advokatbyrå

Lund

Fram Advokatbyrå grundades 1988 i Lund. Vi erbjuder rådgivning inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi har lång erfarenhet av att biträda såväl stora organisationer som start-ups som offentliga aktörer. Förutom vår breda bas inom kommersiell avtalsrätt är vi specialiserade på bland annat tvistlösning, fastigheter, företagsöverlåtelser (M&A), offentlig upphandling och stiftelser.
Genetor AB

Genetor AB

Lund

Genetor Coworking har på kort tid har vuxit och finns idag i Helsingborg, Lund, Malmö och Hyllie. Vi finns på stationsnära adresser i moderna och trevligt inredda lokaler. Genetor erbjuder allt från egna kontorsrum till flexplatser och klippkortslösningar. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning där det mesta ingår, även frukost varje vardag. Välkommen att uppleva bästa servicen hos oss!
Gerdahallen

Gerdahallen

Lund

Gerdahallen Lund och Helsingborg är ett av landets ledande tränings- och friskvårdscentrum. Hos oss finns det träning som passar ALLA. Vi har dygnet runt öppet och välutrustade gym med över 200 pass i veckan. Vi har även personliga tränare, massage, sjukgymnastik, kostrådgivare, tennis och testverksamhet som är tillgängligt för alla.
GOWELL AB

GOWELL AB

Eslöv

Gowell är en koffein- och sockerfri kolsyrad funktionell dryck framtagen, och producerad i Sverige. Den är brygd på svenskt vatten. Med ett 100 % heltäckande dagligt behov av flertalet av 13 essentiella vitaminer, mineraler och antioxidanter passar Gowell alla som väljer det hälsosammare alternativet.
Hedin Bil

Hedin Bil

Södra Skåne

Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster. Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra dina planer. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger dig mer.
Hemrex AB

Hemrex AB

Ystad

Hemrex gör vardagen enklare på företag och hemma hos privatpersoner! Vi täcker hela Skåne och erbjuder städ, fönsterputs, trädgårdstjänster och flytt. Vårt viktigaste mål är att kunder och medarbetare ska känna sig trygga och nöjda. Våra tjänster ska hålla högsta kvalitet och det ska vara enkelt att få kontakt med oss. Välkommen till Hemrex.

HLR tjänst i Skåne

Lund

Utbildar i HLR, brand och hot & våld. Lokalt företag i Skåne.
Human Gardening

Human Gardening

Malmö

Behandling för alkoholism, drog- och spelberoende med evidensbaserade terapeutiska metoder och stort personligt engagemang.
IDÉ House of Brands

IDÉ House of Brands

Lund

IDÉ House of Brands är Nordens största leverantör av produktmedia. Vi vet vilka produkter som bäst kommunicerar ditt budskap. IDÉ är totalleverantören som kan hjälpa dig med allt ifrån idé, design och konceptutveckling till produktion, lagerhållning och distribution. Vårt huvudfokus är alltid det budskap som skall förmedlas och vad produkterna skall kommunicera.
Inferno Online

Inferno Online

Malmö

Inferno Online är ett gamingcenter och e-sportcenter. Vi har över 800 datorer och konsoler över våra fem gamingcenter där gäster i alla åldrar kan komma och spela alla populära spel som finns på marknaden idag. Vi erbjuder en lugn och skön miljö med en trevlig atmosfär där man kan spela tillsammans med sina vänner samtidigt som man lär känna nya människor.
Kondektor AB

Kondektor AB

Helsingborg, Ängelholm & Lund

Kondektor är en helhetsleverantör inom arbetskläder, personlig skyddsutrustning, profilkläder samt produktmedia. Vi arbetar med branschens ledande varumärken och Kondektor är Blåkläders största privatägda återförsäljare. Vi har i dagsläget tre stycken butiker, flertal utesäljare och en e-handel som gör att vi når hela Sverige.
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett familjeföretag som har varit i branschen i över 80 år. Våra affärsområden är städ, kem, hygien, kontorsmaterial, emballage och städmaskiner! Huvudkontor i Karlskrona med egen filial i Malmö.
Kraftringen Energi

Kraftringen Energi

Lund

Kraftringen är ett energibolag med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Vi tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som både skapar stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i regionen. Kraftringen ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma och har cirka 280 000 energikunder.
Lunds kommun

Lunds kommun

Lund

Lunds kommun medverkar på mässan med Lunds kommuns företagslots samt energi- och klimatrådgivare som kan ge rådgivning i allehanda företagsfrågor som berör Lunds kommuns samt energi- och klimatrådgivning. Vi ser fram emot att träffa dig!
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
MalmöLundregionen

MalmöLundregionen

Malmö

MalmöLundregionen är ett strategiskt samarbete mellan kommunerna Burlöv, Eslöv, Höör, Kävlinge, Lomma, Lund, Malmö, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg och Vellinge. År 2035 är målsättningen att MalmöLundregionen är hållbar och sammankopplad storstadsregion med Sveriges bästa livsmiljö och näringslivsklimat.
Nimantran AB

Nimantran AB

Skurup

Svansjöhus ligger idylliskt inbäddat i Skurup och är omgivet av södra Sveriges vackra vilda natur. Eventlokalen är perfekt för alla typer av sociala evenemang som konferens, teambuilding och företagsfester.
Nordic Clean Ware

Nordic Clean Ware

Malmö

Med över 35 års erfarenhet av städrelaterade produkter är vi nu marknadsledande inom automatisering av städbranschen i Sverige, med särskild tonvikt på våra revolutionerande städrobotar. I partnerskap med LionsBot, ledande pionjärer inom innovativ städteknik, är vi exklusiv leverantör av dessa användarvänliga men kraftfulla städrobotar i Sverige.
Nordic Wellness

Nordic Wellness

Lund

Nordic Wellness är Sveriges största gymkedja med över 300 klubbar från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi tror verkligen på att träning är för alla. Tillsammans med våra medlemmar och personal skapar vi glädje, rörelse och styrka. Vi jobbar ständigt för att utvecklas, och bli en större del av den svenska folkhälsan. Vår målsättning är att alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa.
NW Production

NW Production

Malmö

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser och företags arrangemang både i Sverige och utomlands. I alla uppdrag vi gör arbetar vi efter våra värdeord; passion, kreativitet och professionalism.
Panter Partner AB

Panter Partner AB

Barsebäck

Vi skräddarsyr koncept som får ert varumärke att sticka ut, överraska och nå en större kundgrupp. Vi skapar och designar webbsidor, grafiska profiler, strategier för social media och kampanjer för såväl tryckt som digital form. Panter är konceptbyrån för dig som ställer höga krav på kvalité, tillgänglighet och spetskompetens.
Pieplows Restauranger

Pieplows Restauranger

Malmö

Prieplows Restauranger är en restaurang- & upplevelsekoncern som finns i runt om i Skåne. Vi driver idag Årstiderna i Kockska huset, Dykeriet by Pieplow (Lomma), Food Republic (Malmö) och Pieplows Mat på Axis (Lund). Men vi är ju så mycket mer än bara restauranger då vi även erbjuder catering, event, bröllop, fester, företagsstämmor, kick off, ja listan kan egentligen göras hur lång som helst.
Porsche Center Malmö

Porsche Center Malmö

Malmö

Välkommen till Porsche Center Malmö! Kom till oss när du vill köpa, serva eller helt enkelt bara sköta om din Porsche. Vi är certifierade samt auktoriserade för försäljning samt service av Porsche AG i Stuttgart. Vi erbjuder fullt utbud av Porsches nya modeller samt godkända begagnade Porsche-bilar. Vår ståndpunkt är att köpet av din Porsche inte är slutet av en process utan början av en relation.
Pragati AB

Pragati AB

MALMÖ

Pragatis affärsidé handlar bara om en sak. Våra kunders lönsamhet. För att bli en del av våra kunders utveckling utgår vårt arbete från våra värdeord engagerade, dialogiska och systematiska. Som kund på Pragati är vi en del av ditt företags ekonomiska utveckling under hela livscykel. Våra tjänster är inom redovisning, controlling, ekonomistyrning, CFO, lönehantering samt HR administration.
Professionell Säkerhet

Professionell Säkerhet

Malmö

Vi installerar, servar och underhåller inbrottslarm, överfallslarm, passersystem, kamerabevakning, brandlarm/brandskydd och utrymningslarm, låslösningar. Vi ansvarar för en totallösning där vi levererar helheten för Er säkerhet med t.ex. projektering, larm-uppkoppling, väktartjänster. Vi har alla relevanta behörigheter, certifieringar och inte minst kompetens för att kunna utföra arbetet.
Progress4Business Sweden AB

Progress4Business Sweden AB

Malmö

Progress4Business erbjuder affärs- och kompetensutveckling till små och medelstora företag. Expertisområde är ekonomi och lönsamhetsstyrning, internationell handel, marknadsföring och försäljning samt omställning inom digitalisering och hållbarhet. Med mer än 15 års erfarenhet inom rådgivning och coachning av SME företag kan progress4business hjälpa företag och dess ägare oavsett bransch.
Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Välkommen till Råbylunds Gård! Råbylunds Gård är en mötesplats i harmonisk, inspirerande och kreativ miljö belägen i den lilla byn Stora Råby – centralt på landet i Lund. Vi erbjuder ett vardagsrum med bar, restaurang och lokaler för konferens. Ett Business Community för en lång rad företag, organisationer och entreprenörer.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar.
Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Soeco är ett komplett inredningsföretag för kontorsinredningar med fokus på återbrukade möbler. Vi köper in begagnade möbler av högre kvalitet som sedan renoveras i våra egna lokaler. Vi hjälper våra kunder så att de får ett unikt anpassat kontor som är hållbart och som ser ut som nytt men kostar som om det var begagnat. Hos Soeco kan man välja mellan att köpa eller hyra möbler.
Sparbanken Skåne Arena

Sparbanken Skåne Arena

Lund

Sparbanken Skåne Arena genom Stiftelse Arenan utgår vi från idrott för barn & ungdomar, därefter att skapa meningsfulla events. Sedan år 2008, har arenan genererat egna intäkter genom idrottsevenemang, mässor och andra publika event. Tillsammans enar vi Lund som stolt event-och idrottsstad genom engagemang och upplevelser för liten till eliten. Välkomna ni också!
Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Städa Sverige – Idrottens miljöorganisation

Malmö

Våra miljöprojekt bygger på en och samma idé: idrottsungdomar gör en konkret insats för miljön och detta finansieras av näringslivet och kommuner. Städande förening/lag gör en värdefull sak och får för detta ett viktigt bidrag till sin verksamhet. Ersättningarna till de städande föreningarna uppfyller ungdomars drömmar, möjliggör för alla att vara med och bidrar till en fortsatt aktiv livsstil.
Staffanstorps Städ & Kemtvätt

Staffanstorps Städ & Kemtvätt

Staffanstorp

Staffanstorps Städ & Kemtvätt är ett heltäckande serviceföretag som hjälper både privatpersoner och företag med allt inom städ och tvättservice. Utöver det erbjuder vi även trädgårdstjänst, mattservice, fruktservice och hygienservice
Stiftelsen Lunds Nyföretagarcentrum

Stiftelsen Lunds Nyföretagarcentrum

Lund

Vi hjälper entreprenörer att starta företag genom kostnadsfri, konfidentiell och neutral rådgivning. Ungefär 20-25% av regionens nystartade företag får årligen hjälp genom oss. De som använder oss skapar långlivade, lönsamma och hållbara företag.
Strawberry

Strawberry

Malmö

Strawberry är inte som vilket företag som helst. Vi är en rebell inom hotellbranschen, med ett varmt bultande hjärta. Vi bygger vår verksamhet på tre lika viktiga och samspelande pelare: People, Planet och Profit.
Sundsgården Hotell & Konferens

Sundsgården Hotell & Konferens

Helsingborg/Rydebäck

Ni finner oss strax utanför Helsingborg. I en härlig kustnära miljö erbjuder vi både dagkonferens- samt dygnspaket. Vår restaurang har en fantastisk utsikt över Öresund. Våra välkomponerade menyer följer årstidernas växlingar. Vi arbetar så långt det är möjligt med miljöcertifierade och närproducerade råvaror. Har ni tid för det lilla extra? Vi hjälper er gärna med förslag på aktiviteter!
Sustainalink

Sustainalink

Lund

Sustainalink är en ideell organisation som driver projekt där universitetsstudenter löser hållbarhetsutmaningar som privata och offentliga aktörer står inför. Projekten kan handla om allt från energi, avfall och globala målen till kommunikation och IT. Studenterna gör projekten främst som en del av sina studier och vi finns med som stöd hela vägen - från projektidé till överlämnande av resultat.
Tältmästarna

Tältmästarna

Landskrona, Staffanstorp

Vi är Ett Tältföretag som har Tält i alla storlekar ifrån 2 m breda till 40 m breda och i de längder kunden önskar. Vi har även mindre Scener - Podier - belysning till detta osv osv. Och så har vi allt som gör festen Total, Bord - dukar -stolar - glas -porslin- kylar. osv osv Vårt säte är i Landskrona på Gasverksgatan 5 men vi har även lokaler och Showrum i Staffanstorp på Maskinvägen 1.
Toveks Bil i Syd AB

Toveks Bil i Syd AB

Lund

Toveks Bil grundades år 1994 av Gregor Tovek. Tovekskoncernen är ett privatägt företag med verksamhet inom bilhandel och service. Idag finns vi på 18 orter runt om i Sverige och har återförsäljarkontrakt för Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar och Scania.
Treano Bygg AB

Treano Bygg AB

Malmö

Med entreprenad, bostad, byggservice och Sawi Exclusive Homes by Treano finns Treano Bygg i hela Skåne. Vi jobbar långsiktigt och möter kundens krav och förväntningar, i syfte att få nöjda och återkommande kunder. Vårt fokus är på kvalitet, lokal närvaro, bred kompetens, relationer, hållbarhet och förebyggande arbete i våra projekt. Vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.
Trelleborgs Energi

Trelleborgs Energi

Trelleborg

Vi på Trelleborgs Energi säljer förnybar el. Det innebär att den kommer från de fossilfria och förnybara källorna sol, vind och vatten. Förnybar el produceras genom energikällor som hela tiden förnyar sig och som därför inte kommer att ta slut inom överskådlig framtid.
Vitec MV AB

Vitec MV AB

Malmö

Vitec MV är en nordisk softwareverksamhet med bas i Odense, och dotterbolag i Norge och Sverige. Vi utvecklar digitala läs- och skrivstödsverktyg för dyslektiker och andra med läs- och skrivsvårigheter. Både inom utbildningsområdet och för arbetslivet. Vi är en del av Vitec Software Group AB.
Webtree

Webtree

Trelleborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.
Wikan Personal

Wikan Personal

Lund

Vi har världens bästa jobb :) Vi arbetar varje dag med människor som vill hitta rätt jobb och göra sitt bästa! Vi vill gärna vara en samarbetspartner som finns tillgänglig i både ”med- och motvind”. Välkommen till vår monter för att prata bemanning och rekrytering.
World Trade Center

World Trade Center

Malmö

World Trade Center är ett helhets­koncept som gör det lätt att växa och utvecklas, både som företag och människa. Vi har dynamiska kontor för företagets alla faser i Malmö, Lund och Helsingborg. Granitor Properties äger och utvecklar World Trade Center i Skåne.