Utställare

2nd Planet AB

2nd Planet AB

Vellinge

Det här är 2nd Planet
Academic Solutions Sweden AB

Academic Solutions Sweden AB

Lund

Academic Solutions är ett bemanning- och rekryteringsföretag med fokus på universitetsstudenter.
Adapteo AB

Adapteo AB

Lund

Flexibla och flyttbara modulbyggnader för utbildning, kontor, boende, vård eller något annat. Nordens största leverantör av uthyrning av modulbyggnader.
Advokatbyrån Sigeman & Co

Advokatbyrån Sigeman & Co

Malmö

Sigeman & Co är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor på Anna Lindhs plats i Malmö. Våra uppdragsgivare är företag, organisationer, statliga verk och myndigheter inom såväl regionen som landet. Fyra ledord genomsyrar vår verksamhet: kompetens, lyhördhet, tillförlitlighet och personlighet.
Ahlsell Sverige AB

Ahlsell Sverige AB

Malmö

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor.
Almi Företagspartner Skåne AB

Almi Företagspartner Skåne AB

Malmö

Almi erbjuder lån och affärsutveckling till företag med tillväxtpotential. Det gäller såväl företag som är i startupfas som befintliga företag. Vi kan bidra på flera olika sätt under företagets tillväxtresa. Ju större potential ditt företag har att växa, desto mer resurser kan Almi satsa.
Anderzson of Sweden AB

Anderzson of Sweden AB

Ystad

Anderzson of Sweden är en produktmedia byrå som jobbar med profilering av allt du kan sätta din logga på. Såsom profilkläder, gåvor, give aways och exponeringsmaterial, från välkända varumärken. Totallösningar från idé till design, produktval och unika lösningar för varje kund.
Antpac Production AB

Antpac Production AB

Arlöv

Är ett hand arbete företag, All slags manuell plockning. Ex på detta är Etikettering, plastning av böcker, kuvertering, Wire-o, godis packning mm
Baker Tilly MLT KB

Baker Tilly MLT KB

Lund

Redovisning, revision och rådgivning till små och medelstora företag
Balans i Tid

Balans i Tid

Kristianstad

Balans i Tid är ett digitalt verktyg för att följa upp personalens upplevda arbetsbelastning med syfte att minska risken för sjukskrivningar. Med Balans i Tid får du ett enkelt och tidseffektivt verktyg för att se till att din personal är välmående.
BDO Syd AB

BDO Syd AB

Malmö

BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer. Vi är ödmjuka inför våra kunders behov och duktiga på att lyssna och förstå. Vi brinner för service, tycker om människor och vill knyta kontakter för att skapa långvariga relationer.
Beijer Byggmaterial AB

Beijer Byggmaterial AB

Lund

Försäljning Byggmaterial
Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss AB

Arlöv

Bergkvarabuss-koncernen omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag. Företaget bedriver både kollektivtrafik och kommersiell beställningstrafik med en modern fordonspark bestående av ca 1250 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.
Bilia Toyota

Bilia Toyota

Lund

Bilia Toyota är din helhetsleverantör som erbjuder allt du behöver för ditt bilägande. Vi säljer nya och begagnade bilar, bildelar och tillbehör. I våra service- och skadecenter utför vi originalservice och reparation, och vi hjälper dig självklart med finansiering, försäkring och abonnemangslösning
BKM Öresund AB

BKM Öresund AB

Malmö

BKM tar fram hållbara inredningslösningar och produkter med tanke på miljö och kvalitet som ger ökad prestation på jobbet Att återanvända är bra BKM fräshar upp era befintliga möbler från smuts,fläckar och bakterier BKM ser till återanvända stommar och annat material så begagnat ser ut som nytt
Bonnier News Sales

Bonnier News Sales

Malmö

Som ett av Sveriges ledande mediehus når vi över tre miljoner användare varje dag. Vi värnar om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Med varumärken som Sydsvenskan, HD, DN, Di, KvP/Expressen och Lokaltidningen är vi det självklara valet i din mediaplanering.
Boulebar Drottningtorget

Boulebar Drottningtorget

Malmö

På Boulebar står gemenskap, glädje och god mat på menyn! I våra spännande lokaler välkomnar vi sällskap på allt från 2 till 200 personer och arrangerar så väl kick offer och kreativa konferenser, som after works och fest! Vi ses på gruset!
BranteviksGruppen AB

BranteviksGruppen AB

Åkarp

BranteviksGruppen AB, är ett företag som arbetar med arbetsmarknadsfrågor , projekt o organisationsfrågor. Delar av personalen o ledningsgruppen har arbetat som kompletterande aktör åt Arbetsförmedlingen under hela 2000-talet.
Competensum Skåne Nordväst AB

Competensum Skåne Nordväst AB

Helsingborg

Competensum är din lokala HR-partner som funnits sedan 2008. Vi är affärsnära konsulter som i långsiktiga samarbeten hjälper våra kunder med att etablera och utveckla sin HR-funktion, tar hand om företags hela lönehantering och utvecklar team, ledare och medarbetare.
Convini Sverige AB

Convini Sverige AB

Solna

Med Convini på din arbetsplats har du alltid nära till positiv energi. Våra butiker är fyllda med massor av goda frukostar, fräscha luncher, energifyllda mellanmål och svalkande drycker. Inte nog med det, vi har dessutom stans godaste frukt och kaffe.
CWS-boco Sweden AB

CWS-boco Sweden AB

Oskarström

CWS erbjuder ett brett sortiment av funktionella och säkra arbetskläder för industri, vård och verkstad. Vi vet vad som krävs och hjälper dig att göra rätt val till varje medarbetare. Du hyr – vi hämtar, tvättar, lagar och levererar. Vår logistik möjliggör korrekta leveranser efter dina behov.
DB MEDIA AB / GULDKANALEN

DB MEDIA AB / GULDKANALEN

Staffanstorp

Med "Musik För Vuxna Öron" når Guldkanalen varje vecka över 200 000 skånska lyssnare. Vi hjälper företag i alla storlekar att nå våra köpstarka lyssnare på bästa sätt! Mer Guld för pengarna....
DC Syd AB

DC Syd AB

Ystad

EFL Executive Education

EFL Executive Education

Lund

Med program såsom Leading IMPACT, EFL:s Styrelseprogram, Diplomerad Marknadsekonom, Diplomerad Controller, med flera är EFL Executive Education ett av regionens starkaste varumärken för utbildningar till yrkesverksamma. Vi erbjuder såväl öppna program och kurser, som företagsanpassade utbildningar.
Elgiganten Sverige AB

Elgiganten Sverige AB

Lund

Hos Elgiganten finner du allt du behöver till ditt företag under samma tak. Vi vill vara det naturliga valet oavsett vilka behov våra kunder har. Vi lever efter budordet: En smidig affär, och det lever vi upp till.
Elisefarm Golf Club

Elisefarm Golf Club

Höör

Elisefram är en anläggning ute på landet bland skog och åkrar som erbjuder en avkopplande miljö med alla faciliteter som du behöver för att få en bra upplevelse. Här finns hotell, restaurang, konferens, festsal, SPA & Golf på ett och samma ställe.
Eventa Sjukvård AB

Eventa Sjukvård AB

Lomma

Eventa Sjukvård erbjuder sjukvårds- ambulans- och brandberedskap till publika evenemang. Försäljning och uthyrning av hjärtstartare och sjukvårdsmaterial samt utbildningar inom HLR, första hjälpen och brandskydd.
Felestad New Wave Profile

Felestad New Wave Profile

Löddeköpinge

Profilbyrå Felestad - Your Brand Our Passion! Profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial - allt från välkända varumärken. Totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution.
Företagslotsen

Företagslotsen

Lund

Future Factor

Future Factor

Sorø

FutureFactor.dk är Skandinaviens största webshop med material för bättre utbildning, facilitering, inlärning och kunskapsutbyte.
GetAccept AB

GetAccept AB

Malmö

GetAccept förenklar och skapar helt nya förutsättningar för säljprocessen genom att låta digital signering av avtal ske på kundens villkor men med säljarens kontroll. GetAccept vision är att förändra hur företag arbetar med försäljning & erbjuder en SaaS-plattform som möjliggör fler avslut snabbare.
Grant Thornton

Grant Thornton

Malmö

Upptäck ett enklare entreprenörsliv med Grant Thornton!. I snart 70 år har Grant Thornton utvecklat framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges företagare. Vi stöttar företag med allt från vardagstjänster till strategisk rådgivning. Affärsrådgivning | Redovisning & Lön | Skatt | Revision
Grolls

Grolls

Malmö

Vi säljer arbetskläder & personligt skydd i våra Grollsbutiker. I våra Swedolbutiker säljer vi bla verktyg, fordonstillbehör, oljor och smörjmedel, Vi har fysiska butiker i hela Sverige , och det går även bra att handla via webhandel. Grolls ingår i Swedolkoncernen.
GTDNordic Sverige

GTDNordic Sverige

Höör

GTDnordic hjälper företag och individer att stressa mindre samtidigt som effektivitet och kreativitet ökas. Vi gör detta genom att erbjuda kurser, föredrag och coaching i Getting Things Done®.
Havshotellet

Havshotellet

Limhamn

Välkomna till Havshotellet - Limhamns eget designhotell! Med 21 unikt designade rum efter historiens mest berömda skepp, lyxiga anpassningsbara sängar och ett fantastiskt läge precis intill havet.
HLR Skåne

HLR Skåne

Kristianstad

HLR Skåne är din självklara partner inom Första Hjälpen och HLR. Vi jobbar med hjärtat för Hjärtat för att fler personer ska överleva hjärtstillestånd och andra olyckor. Vill du slippa vara den som skriker på hjälp? Vi tillgodoser ditt behov av Utbildningar, Hjärtstartare samt Förbandsmateriel.
Innecta AB

Innecta AB

Lund

Innecta bedriver ekonomisk konsultation inom området ekonomi och redovisning.
Invoice group

Invoice group

Malmö

Invoice Group är samlingsnamnet för bolagen; Billmate, Invoice Finance, och Invoice Inkasso. Bolagen erbjuder flexibla och kundfokuserade fakturerings- och betallösningar och sitter tillsammans i nya lokaler på Östergatan 20 i Malmö. www.invoice.se www.billmate.se www.invoiceinkasso.se
JJFitness

JJFitness

Svedala

CrossFit för ALLA! Oavsett vem du är kan du träna här. Provträna gratis. Vi har personlig träning, massage, barnträning, seniorträning, pass alla dagar m.m. Riktiga resultat i din takt. Du är alltid välkommen hit! Kontakta oss så hjälper vi dig.

KC Motors Malmö

Malmö

Bilförsäljning
KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

KP Syd är er kompletta Städ- och Kontorsfackhandel med service utöver det vanliga. KP Syd är heltäckande leverantör av kontorsmaterial, städ & kem, hygien, emballagelösningar och ergonomiprodukter. KP Syd levererar miljömedvetna helhetslösningar med kunden i fokus "för att vi bryr oss".
KP System AB

KP System AB

Växjö

Kartbaserat verksamhetssystem för processer inom teknisk förvaltning.
Kundpartner Syd AB

Kundpartner Syd AB

Ramlösa

Är du 100 % nöjd med din nuvarande serviceleverantör? Vi är relativt nya i Sverige under namnet Kundpartner, men har levererat tjänster med hög kvalitet i mer är 20 år. Då under namnet Support Syd AB. Vi erbjuder alla servicetjänster inom städ – och internservice som du räknar med – och fler.
Landrins Bil AB

Landrins Bil AB

Lund

Våra ambitioner är höga och vår strävan efter att erbjuda våra kunder bästa tänkbara service och kunskap genomsyrar vår verksamhet. Vi är agent för Mercedes-Benz, auktoriserade återförsäljare för Nissan, Subaru och Kia. Landrins Bil finns idag i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall samt två ställen i
Ligula Hospitality Group

Ligula Hospitality Group

Göteborg

Hotell- och mötesanläggningar i Sverige, Danmark och Tyskland varav fem anläggningar i Skåneregionen
Logitjänst Forenom AB

Logitjänst Forenom AB

Malmö

Vi är Nordens ledande aktör inom möblerade lägenheter med stark inriktning på företagskunder. Vi erbjuder över 8500 möblerade lägenheter såväl som rum i lägenhetshotell och vandrarhem i alla större städer i Skandinavien och tar emot över 200 000 gäster varje år.
Lunds kommun

Lunds kommun

Lund

Upphandlingsverksamhet i offentlig sektor. Vi vill göra bra affärer tillsammans med företagare i regionen.
MacSupport AB

MacSupport AB

Malmö

MacSupport är Sveriges största Apple Premium Reseller med lösningar för bland annat mediebranschen, utbildningsinstitutioner och konsumenter. Vi är även Apple Service Provider med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Lund, Luleå, Skellefteå, Umeå, Umeå, Östersund och Sundsvall.
Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera - det storslagna operahuset, förtrollande föreställningar och förstklassig gastronomi - erbjuder en magnifik och spännande miljö för olika typer av kund- och företagsarrangemang.
Medarca AB

Medarca AB

Malmö

Medarca är ett Malmö-baserat medtechbolag som bedriver verksamhet i Sverige och Europa. Vår snabba tillväxt är resultatet av smarta allt-i-ett-lösningar som digitaliserar manuellt arbete och kritisk läkemedelshantering inom äldrevården. Vi har tagit fram ett nyckelhanteringssystem som automatiserar nyckelhanteringen och sparar både tid, energi och pengar.
Megamix fest & Event AB

Megamix fest & Event AB

Höllviken

Den lilla personliga eventbyrån. Hjälper till vid mindre event såsom, kickoffs, temafester, personalfester, kundtillställningar. Musik och party i fokus! Mångårig erfarenhet med stort nätverka av stabila samarbetspartners.
Moblrn

Moblrn

Malmö

Moblrn är ett användarvänligt verktyg för att enkelt skapa och bjuda in olika målgrupper till digitalt lärande. Mest populärt är mikrolärande i form av mikrokurser. Mikrokurserna kan göras i mobilen, surfplattan och datorn. Vid behov hjälper vi till att både producera och följa upp mikrokurser.
Moll Wendén Advokatbyrå

Moll Wendén Advokatbyrå

Malmö

Moll Wendén Advokatbyrå erbjuder kvalificerad affärsjuridisk rådgivning och service till företag. Genom att kombinera våra olika specialistkunskaper med vår långa erfarenhet kan vi identifiera väsentligheterna i varje uppdrag, fokusera på just dessa och hjälpa våra kunder att ligga steget före.
Ninfea Ledarutveckling AB

Ninfea Ledarutveckling AB

Tågarp

Från arbetsplats till lyckoplats
Nordea

Nordea

Malmö

Bank och finans
Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

NORDTREND - BE YOUR BRAND Andas ditt varumärke Vi är idékonsulter med fokus på profilmedia. Vi levererar inspiration i form av profilprodukter, profilkläder och arbetskläder med syfte att stärka Ert varumärke.
NW Production

NW Production

Malmö

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser, event, teambuilding, resor, invigningar och företagsarrangemang både i Sverige och utomlands. Vi på NW Production älskar att skapa unika upplevelser tillsammans med våra kunder och leverantörer.
Nyföretagarcentrum Öresund

Nyföretagarcentrum Öresund

Malmö

Funderar på att starta företag eller precis har startat eget? Välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning! Vi har många aktiviteter för dig som är nyföretagare. Vi finns i Malmö, Burlöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Lomma, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg och Vellinge
Optimera Svenska AB/Lund Malmö

Optimera Svenska AB/Lund Malmö

Lund

Optimera skall vara den mest innovativa, professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs. Våra ledord är Personligt, Tryggt och Enkelt, något som vi hoppas att våra kunder känner i all kontakt med oss.
Örestads Golfklubb

Örestads Golfklubb

Lomma

27 hål + 18 korthål (pay&play) = God tillgänglighet och golf för alla! Vi erbjuder även konferensrum från åtta personer, finns även restaurang med fullständiga rättigheter.
Øresunddirekt Business

Øresunddirekt Business

Malmö

Øresunddirekt är en dansk-svensk informationstjänst som förmedlar offentlig information från myndigheter till medborgare och näringsliv i Öresundsregionen. Vi erbjuder kostnadsfri vägledning för företag som vill etablera sig, idka handel eller rekrytera över gränsen i Öresundsregionen.
Premium Events Sweden AB

Premium Events Sweden AB

Malmö

Vi håller på med event arrangemang i form av ballong dekorationer, tilltugg (choklad, cupcakes) mm. Vi säljer även unika produkter såsom pop ballonger och surprise boxar. Våra produkter är skräddarsydda och anpassas 100% till kunders önskemål. Vi finns till för att skapa det lilla extra i vardagen.
Quality Hotel View / Clarion Malmö Live

Quality Hotel View / Clarion Malmö Live

Malmö

Visste du att Nordic Choie Hotels har 188 hotell i 6 länder? Quality Hotel View har 302 logirum och 21 konferenslokaler. Clarion Malmö Live har 444 logirum och 24 konferenslokaler. Kom till oss så berättar vi om alla möjligheter i våra fantastiska anläggningar.
Quality Hotels Malmö

Quality Hotels Malmö

Malmö

Quality Hotels Malmö har två fina hotell, ett på Hyllie, Quality Hotel View, och ett mitt i centrum, Quality Hotel The Mill. För eventet, konferensen eller det mindre mötet men såklart också för härliga mat- och dryckesupplevelser såväl för företaget som för familj och vänner.
Rekomo Malmö AB

Rekomo Malmö AB

Malmö

Vi hjälper våra kunder att göra en smartare affär Vi på Rekomo köper, säljer och hyr ut begagnade kontorsmöbler till företag i hela Norden. Hos oss hittar du kontorsmöbler frånHay, Ikea och Herman Miller till ett grönt pris. Att tänka andrahand i första hand är bra för miljön. Och för din budget
RP Malmö AB

RP Malmö AB

Malmö

Vi hjälper företag med hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. Det innebära att vi rustar upp och designar om möbler som redan finns eller hyr ut och kompletterar med hållbar inredning. När företag förändras kan vi köpa inredning som inte längre behövs men som kan återanvändas av andra.
Ryds Bilglas AB

Ryds Bilglas AB

Stockholm

Ryds Bilglas finns på 130 anläggningar över hela Sverige och är marknadsledande på reparation och byte av bilglas. Vi sköter all kontakt med försäkringsbolaget, du behöver bara boka tid. Behöver vindrutan bytas erbjuder vi fri lånebil eller el-cykel.
Särnmark  Assistans AB

Särnmark Assistans AB

Höör

Personlig assistans för funktionshindrade
Scandic Star Lund

Scandic Star Lund

Lund

Vi är en av södra Sveriges främsta mötesarenor med konferensmöjlighet för över 450 personer i vår egen teater samt plats för 450 middagsgäster i festvåningen. Genom att ha smarta lösningar för allt från konferenser till TV-inspelningar och konserter skapar vi många möjligheter.
Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar. Utifrån vårt breda utbud av tjänster utformar vi skräddarsydda erbjudanden som passar den enskilda kundens behov. På så sätt kan vi leverera de mest effektiva säkerhetslösningarna.
Skånes Fotbollförbund

Skånes Fotbollförbund

Malmö

Skånes Fotbollförbund ansvarar för senior fotboll för damer från division 2 och nedåt, senior herrfotboll från division 4 och nedåt och för all barn- och ungdomsfotboll i hela Skåne.
Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Soeco är ett inredningsföretag med fullservice som har huvudfokus på återbrukade kvalitets- och designmöbler. Vi hjälper dig med allt från en till hundratals arbetsplatser kundanpassat och anpassat just för er. Vi klär om, lackerar om fixar möbler så att de ser ut som nya till halva nypriset.
Specsavers Sweden AB

Specsavers Sweden AB

Göteborg

Specsavers har idag 114 butiker i Sverige och marknadsledande för antal sålda par glasögon i Sverige. Vi vill befinna oss på mässan för att prata om fördelarna att välja Specsavers som leverantör av bildskärmsglasögon och skyddsglasögon till sin personal.
Staffanstorps Gästgivaregård

Staffanstorps Gästgivaregård

Staffanstorp

Här på Gästis njuter du av mat, dryck & logi präglad av den unika karaktär som Skåne erbjuder. Vi värnar om gamla traditioner & kryddar dem med nya influenser. Den skånska gästfriheten är lika självklar på vårt nybyggda hotell, som i våra historiska matsalar. Hotell-Restarang-Event-Konferens
StudentConsulting AB

StudentConsulting AB

Malmö

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 554 personer ut i jobb i Norden. Vårt rekryteringsnätverk består av 400 000 kandidater.
Suzuki Lund

Suzuki Lund

Lund

Hos Suzuki Lund är din nya Suzuki bara några klick bort. Trots att vi är en digital bilhall får du alltid personlig service av engagerade och kunniga människor som hjälper dig hela vägen – från första klicket, till bokning av provkörning hemma hos dig till den sista servicen.
Svensk Direktreklam

Svensk Direktreklam

Skåne

Svensk Direktreklam är Sveriges största privata direktreklamföretag. .Företaget har mer än 40 års erfarenhet av direktreklam och distribuerar årligen över en miljard trycksaker till Sveriges konsumenter. Företaget arbetar i hela värdekedjan kring direktreklam.
Svenska Bussglas AB

Svenska Bussglas AB

Malmö

Svenska Bussglas AB har sedan starten 1999 utvecklats till ett etablerat företag med många trogna kunder. Affärsidén består av att erbjuda service och expertis med absolut tillgänglighet inom buss- och transportsektorn för att begränsa stillestånd som orsakats av glasskador.
Sveriges Formbar Ab

Sveriges Formbar Ab

Malmö

- Inredningsservice - Vaktmästeritjänster - Montage - Arbetsplatsoptimering - Snickeri -
Sydassistans

Sydassistans

Malmö

Sydassistans är Skånes äldsta och största anordnare av personlig assistans. Med 350 assistenter bidrar vi dygnet runt till att personer med omfattande funktionsvariationer lättare kan delta i samhällslivet. Ledorden som guidar oss är Trygghet, Respekt och Livskvalitet.
Synlighet

Synlighet

Malmö

Synlighet är en certifierad och prisbelönt partner som arbetar för att öka er digitala synlighet genom hela kundresan. Våra specialistområden är webbanalys, digital strategi, betald sökordsannonsering, sökmotoroptimering, annonsering på sociala medier samt display- och videoannonsering.
Teleservice IT-partner

Teleservice IT-partner

Malmö/Ystad/Sjöbo

Med Teleservice som IT-partner öppnas en värld av framtidens digitala möjligheter! Varje dag implementerar vi ny teknik till privat- och företagskunder. Vill du att vi ser över er IT-miljö? Vill du att vi ser till så att ni når era mål? Tillsammans rustar vi er verksamhet för framgång!
Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energi AB är ett elbolag med långsiktigt låga och stabila elpriser. Har du solceller? Vi köper din överskotts el. Priset är alltid det samma som du har på ditt el handels avtal med oss.
Turning Torso – Sky High Meetings

Turning Torso – Sky High Meetings

Malmö

Turning Torso - Sky High Meetings, det självklara valet för dig som vill arrangera en konferens eller ett event utöver det vanliga. Den milslånga utsikten ger en effektfull inramning av ert arrangemang som även präglas av vår personliga service. Vi sätter guldkant på tillvaron, Välkommen.
Veterankraft AB

Veterankraft AB

Malmö

Veterankraft är ett bemanningsföretag som varje år hjälper företag med extra kompetensresurser, i samband med t ex föräldraledighet, sjukskrivningar, större projekt eller andra tillfälliga behov av medarbetare.
Wallen Media AB

Wallen Media AB

Malmö

Efter den 23 september 2020 skall video som publiceras av offentlig sektor vara tillgänglig med undertextning och syntolkning som lägsta krav. Vi har utvecklat marknadens mest kompletta lösning för tillgänglig video, Equal Play! Vi direktsänder och erbjuder lösningar för online video!
Webtree

Webtree

Helsingborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.
Wikan Personal

Wikan Personal

Lund

Bemanning och Rekrytering
World Trade Center

World Trade Center

Malmö-Lund-Helsingborg

Välkommen till World Trade Center - en plats för tillväxt. En mötesplats på ett strategiskt läge med hög tillgänglighet och professionell service. Här flyttar du in i nybyggda moderna kontor där varje kvadratmeter anpassas efter era speciella önskemål - från ABW till flera hundra kvadrat.