Utställare 13 mars 2018

21st Century Mobile AB

21st Century Mobile AB

Malmö

21st Century Mobile erbjuder högkvalitativa och kundanpassade lösningar som använder den mobila kanalen. Vår kommunikationsplattform hanterar både SMS och appar. Våra kunder finns inom flertal olika branscher t.ex. kommuner, flygbolag, tandläkare, energibolag och offentliga verksamheter.

AB KJELL HAGMANN

AB KJELL HAGMANN

BJÄRRED

VÄXTINREDNING OCH VÄXTSERVICE FÖR KONTOR OCH OFFENTLIG MILJÖ.
VÄXTARRANGEMANG, VÄXTVÄGGAR OCH VINTERTRÄDGÅRDAR.
VI KAN ALLT OM PIMPSTEN
PUMEX PIMPSTEN www.pumex.se

AB Move4u i Syd

AB Move4u i Syd

Malmö

Vi på MOVE4U brinner för att transportera, flytta, leverera, lagra
och montera. Något vi gärna hjälper dig med också !

AcademicSolutions AB

AcademicSolutions AB

Lund

AcademicSolutions AB kopplar ihop företag, organisationer och myndigheter med studenter som ska skriva uppsats, göra projekt, ha praktik, eller vill jobba som studentmedarbetare.

Activion

Activion

Skurup

Activion levererar Aktiva kontor som förbättrar resultat och hälsa samt motverkar sjukskrivningar. Genom att vara aktiv på arbetet ökar blodcirkulationen till hjärnan, då förbättras kreativitet, minne och stresshantering. Dessutom motverkas ohälsa, bl.a. vanliga anledningar till sjukskrivning.

ÅGAB Syd AB

ÅGAB Syd AB

Svedala

Återvinning Bygg, Industri och rivningsavfall. Behandling och mottagning av förorenade jordar, asfalt och betong. Försälj av återvunnet material, grus och sten.

Alpha Vitae ab

Alpha Vitae ab

Kävlinge

Alpha Vitae har sedan 2002 framgångsrikt arbetat med arbetsmiljöfrågor.
Ett samarbete med oss främjar produktivitet och hälsa hos både människa och organisation.
Er arbetsmiljö vår passion!

Anderzson of Sweden AB

Anderzson of Sweden AB

Ystad

Anderzson är en innovativ och kreativ profilbyrå. Vårt kall är att stärka våra kunders varumärke. Vi tar hand om all form av profilering; från pennan till mässmontern. Även specialproduktion inom profilering har vi stor erfarenhet av.

Arkitektkopia AB

Arkitektkopia AB

Malmö

Välkommen till hela Sveriges tryckeri.
Vi är ett nytänkande serviceföretag inom digitalt tryck och grafisk produktion och gör allt från visitkort och fasadvepor till broschyrer och mässmontrar, vi tar din idéskiss till färdig produkt.

Aroxs Kontorsmaterial

Aroxs Kontorsmaterial

Svalöv

Kontorsmaterial till Ert företag. Fraktfritt, snabb leverans och rätt pris är vårt motto!

Assistanspoolen omsorg Sweden AB

Assistanspoolen omsorg Sweden AB

Lund

Vi bedriver assistans och startar i vår en daglig verksamhet.

Baker Tilly

Baker Tilly

Lund

Redovisning, revision och rådgivning till små och medelstora företag.

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort

Barsebäck

På Barsebäck Resort, mitt i regionen, förenas aktivitet med avskildhet. Här arrangerar du konferensen, kick-off, företagsgolf, spelar golf på Sveriges bästa banor och njuter av vår fantastiska mat. Barsebäck Resort står för hög klass inom alla verksamhetsgrenarna.

BCA Entreprenad AB

BCA Entreprenad AB

Arlöv

BCA är ett väletablerat entreprenadföretag med hög teknisk kompetens. Betongavdelningen utför allt från konstbyggnader till betongrenoveringar. På BCA arbetar vi professionellt, engagerat och resultatinriktat. Vi omsätter ca 300 MSEK och är ett 60-tal medarbetare.

Bege Plattform & ställning AB

Bege Plattform & ställning AB

Veberöd

Uthyrning och montering av fasta byggställningar och arbetsplattformar samt kringutrustning till dessa

Berlitz Internaitonal Sweden AB

Berlitz Internaitonal Sweden AB

Malmö

Berlitz är en global aktör inom språkutbildning, interkulturell träning och erbjuder högkvalitativa utbildningar för företag, organisationer och privatpersoner. Vi levererar på plats eller via lärarledda distansplattformar i flera språk. Individuella upplägg, företagsanpassat eller intensivkurser.

Björklund Isolering & Bygg AB

Björklund Isolering & Bygg AB

Staffanstorp

Vi utför:

VVS Isolering
Kyla
Brandtätning
Sanering
Energibesparing

BookaBoat

BookaBoat

Malmö

Upplev Malmös fina kanal från er egen elbåt. Perfekt för picknick, medarbetarträffar, kundarrangemang, kickoff, skolutflykter, afterwork mm. Som tillval finns bla Kapten, Guide, Quizzrunda och Skattjakt. Mer än 10000 personer har redan provat Nordens första självbetjänade elbåtsuthyrning. Välkommen!

Bubbla idébyrå

Bubbla idébyrå

Helsingborg

Vi kan marknadsföring

Vi hjälper er med idé, strategi och koncept, skapar kampanjer, broschyrer, mässmaterial, och kommunicerar ut ert varumärke och budskap i sociala medier och på webben. På Bubbla har varje kompetens minst femton års erfarenhet av marknadsföring.

Business Performance AB

Business Performance AB

Malmö

Business Performance affärsidé är att hjälpa företag att utveckla sitt arbetssätt för att göra fler och lönsammare affärer samt att bygga kundservice och kundomhändertagande som verkligen gör avtryck, skapar genuint nöjda kunder och stärker det egna varumärket.

Cafégo

Cafégo

Helsingborg

CAFÉGO
…är resultatet av mångårig kaffekompetens samlad i ett litet paket. Spännande blandningar av råkaffe från olika ursprung, men alltid med en stor andel Östafrika. Fylligt och smakrikt med en lång och elegant eftersmak tack vare den mörka rostningen och de högvuxna noga utvalda bönorna.

CC IT - Service i Sverige AB

CC IT - Service i Sverige AB

Malmö

CC IT startade 2006 med visionen att bli en ledande IT-partner till små och medelstora företag i Öresundsregionen.
Idag har +220 versamheter i olika storlekar har idag CC IT som sin partner och guide i den snabbt föränderliga IT-djungeln.
Som stolt partner till LUGI har vi många kunder i Lund.

Centric Professionals AB

Centric Professionals AB

Malmö

I Sverige erbjuder Centric bemannings- och rekryteringslösningar inom IT.

Clear Channel

Clear Channel

Malmö

Vi är marknadsledande inom utomhusreklam och driver utvecklingen av branschen. Genom våra produkter kan annonsörer interagera och skapa kreativa kampanjer som målgruppen älskar.

Clustera

Clustera

Malmö

Clustera är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi är ett rikstäckande men ett lokalt förankrat företag. Vi erbjuder Stöd och matchning, bemanning och rekrytering och har ett stort nätverk inom olika branscher.

Contribe

Contribe

Malmö

Contribe är en leverantör inom systemutveckling, test/verifiering och verksamhetsutveckling. En snabbt växande skara IT-konsulter med ett och samma mål – att ge våra kunder tillgång till smarta sätt att effektivisera och eliminera krångel i vardagen.

CWS-boco Sweden AB

CWS-boco Sweden AB

Oskarström

CWS-boco erbjuder ett brett sortiment av funktionella och säkra arbetskläder för industri och verkstad. Vi vet vad som krävs och hjälper dig att göra rätt val till varje medarbetare. Du hyr – vi hämtar, tvättar, lagar och levererar. Vår logistik möjliggör korrekta leveranser utifrån dina behov.

DATIQ

DATIQ

Eslöv

Vårt fokus är "Säker IT". Vi ansvarar för driften av er IT-miljö, antingen på våra egna servrar eller på plats hos er. Driftsäkerhet, backup och systemövervakning är det som våra tekniker brinner för. Vi arbetar proaktivt med erkända produkter och hög kompetens för att ge kunden en ”Säker IT”

Davego AB

Davego AB

Malmö

Davego är ett serviceföretag med ett helhetsgrepp, en enkel kontaktyta för dig som fastighetsägare, företagare och byggentreprenörer. Vi erbjuder vardagliga tjänster inom lokalvård, fönsterputs m.m. Vi underlättar arbetsdagen genom att frigöra tid för er huvudsakliga verksamhet.

EC Kävlinge

EC Kävlinge

Kävlinge

Vi skapar en mötesplats för nya och existerande företagare. Vi öppnar en plats för att gå från första projektidén till ett växande företag. I samarbete med Nyföretagarcenter Syd och EC 1 i Malmö vill vi erbjuda en flexibel arbetsplats för dig som behöver ett ställe att möta andra kreativa företagare

EFL

EFL

Lund

EFL – Akademin mitt i näringslivet
Med ett unikt partnerskap med Ekonomihögskolan i Lund kombinerat med en stark förankring i näringslivet representerar vi på EFL det bästa av två världar. På EFL kan du själv eller ditt företag utvecklas inom bla affärsutveckling, ekonomi, ledarskap, marknadsföring

Elgiganten AB

Elgiganten AB

Lund

Elgiganten företag riktar in sig på alla sorters företag, stora som små och levererar allt ifrån telefonilösningar till kök. Vi har de flesta varumärken inom både teknik- och vitvarusektorn och är väldigt lättillgängliga för kunderna.
OBS: Fakturan måste märkas med Elgiganten Lund, dep 2040.

EnRival AB

EnRival AB

Malmö

EnRival sätter människor i sysselsättning och verksamheter i rullning. Det har vi gjort sedan starten 2005. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser vi till att du som är företagskund får den kompetens du behöver för att få dina behov uppfyllda.

Erlandsson Bygg i Syd AB

Erlandsson Bygg i Syd AB

Malmö

Erlandsson Bygg i Syd AB - ett komplett byggföretag!
Vi utför Byggservice- och Entreprenadarbeten samt Bostads- och projektutveckling i hela Skåne.

Felestad New Wave Profile

Felestad New Wave Profile

Löddeköpinge

Vi är ett av Sveriges ledande profilföretag. Utnämnda till Årets Profilföretag 2017. Vi levererar ett brett sortiment av profilprodukter, profil- och arbetskläder, gåvor, expomaterial m.m. från välkända varumärken. Därutöver specialanpassade kundwebbshopar. Allt samlat i ett Full Service Concept.

First Class Travel

First Class Travel

Höllviken

Att resa med First Class Travel betyder inte att du måste åka första klass, bo på lyxhotell eller enbart välja exklusiva destinationer. Självklart ordnar vi det om Du vill, men med namnet vill vi snarare understryka vår ambitionsnivå, d.v.s. att erbjuda first class service från inledande planering.

FLÄSK & CO

FLÄSK & CO

Skurup

Fläsk & co är en liten korvfabrik där det arbetar ett gäng passionerade människor. Hos Fläsk & co använder vi riktiga grönsaker och naturliga kryddor som smakgivare. Våra korvar har hör kötthalt eftersom det inte är några tillsatser som tar upp plats.

Förenade Bil

Förenade Bil

Malmö/Lund

Förenade Bil är återförsäljare av BMW och Mini. Vi finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad med nöjda kunder sedan 1921.

Fosieplast AB

Fosieplast AB

Arlöv

När du behöver täta, starka och kemikalieresistenta tankar . Vi bygger dem efter dina mått i glasfiberarmerad polyester. Vi strävar efter långa kundrelationer där vi kan bidra med vår kunskap. Vi har t.ex. sedan 1976 tillverkat över 2000 tankar åt Räddningstjänsten.

Fruktbudet i Norden AB

Fruktbudet i Norden AB

Arlöv

Nordens ledande leverantör av fruktkorgar och mötesprodukter till företag och andra organisationer.

GA Mänsklig Omtanke

GA Mänsklig Omtanke

Åstorp

Jag ger personalen på olika företag trygghet genom att lära dom hur dom ska hantera olika situationer som t.ex. hjärt-lungräddning
Jag är en Första hjälpen instruktör certifierad av Röda Korset

gr8 meetings

gr8 meetings

Malmö

Vi hjälper företag/organisationer att förbättra sina möten internt. Effektiva möten kommer att bidra till er positiva utveckling, föra er mot era mål och ni kommer att spara pengar och må bättre! Micke Darmell är Sveriges mest anlitade föreläsare inom "den ständiga uppkopplingen" och "möteskultur".

GreenMeetings AB

GreenMeetings AB

Vellinge

GreenMeetings AB i hjälper företag och organisationer att effektivisera sina processer med videomöten/videokonferens.

Grottbyn Skånes Djurparks Camping

Grottbyn Skånes Djurparks Camping

Höör

Hos oss kan man bo i egen husvagn/husbil/tält eller bo i en av våra stugor. Det unika med oss är vår Grottby med boende i din egen grotta.
Konferera i en Grotta - ha din fest i en Grotta!
Servicehus i grottorna
4 vandrarhemsrum i grottorna
Ligger i vacker lövskog

Gunnar Karlsen Sverige AB

Gunnar Karlsen Sverige AB

Malmö

Gunnar Karlsen Sverige AB är en av Skandinaviens ledande tekniska entreprenörer och servicepartner med expertis inom el, ventilation, rör, byggnadsautomation, energi och kyla.

Häckeberga Slott

Häckeberga Slott

Genarp

PÅ EN HOLME I HÄCKEBERGASJÖN
Nära Malmö flygplats och underbart beläget på en av Häckebergasjöns holmar finner du Häckeberga Slott. Här finns fantastiska omgivningar, kulinariska måltider och en rogivande miljö. Vårt kök jobbar mycket med skånska smaker och råvaror som finns tillgängliga just nu.

Here We Go Sportresor

Here We Go Sportresor

Höllviken

Here We Go är proffs på sportresor. Med 25 års erfarenhet erbjuder vi välkomponerade sportresor och träningsresor över hela Europa. Hos oss hittar du Europas guldkorn under ett tak. Här finns resor för alla. Vi levererar kvalitet och har många nöjda och återkommande kunder.

HMC Företagshälsa

HMC Företagshälsa

Arlöv

HMC Företagshälsa erbjuder komplett företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med en välutvecklad livsstilsmedicin och fokus på att förstärka det friska.

HomeMaid AB

HomeMaid AB

Malmö

Vi fixar din hemstädning! Mindre måsten och mer tid. Vi på HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning till flyttstädning och storstädning. HomeMaid har kollektivavtal och våra professionella medarbetare har därför sjyssta villkor.

Höörs Gästgifwaregård AB

Höörs Gästgifwaregård AB

Höör

Vackra Höörs Gästgifwaregård med anor från 1692 har nu genomgått en totalrenovering och är idag en modern anläggning som utstrålar charm, fina anor och mycket hemtrevnad. Gården passar för konferensgästen såväl som för privatgästen som vill äta vällagad mat och övernatta i våra smakfullt inredda rum

Hotel Öresund Conference & Spa

Hotel Öresund Conference & Spa

Landskrona

I Landskronas absoluta hjärta, i direkt kontakt med vattnet byggs nu nya Hotel Öresund Conference & Spa. Anläggningen kommer att stå klar den 1 oktober och det kommer att finnas 125 rum, sju flexibla konferensutrymmen med plats till 2 till 220 personer samt spa med utomhuspool.

Hotel Skansen

Hotel Skansen

Båstad

Du är här - där allt är möjligt.
Njut av mat, vin och vänner i välrenommerade Restaurang Sand, träffas över en kopp te i naturinspirerade Vinterträdgården och prata en stund vid brasan i Tennispaviljongen. På hela vår resort finns smakfullt designade platser att mötas och umgås på.

Hotell Dannegården

Hotell Dannegården

Trelleborg

Hotell Dannegården en anrik skeppsredarvilla sedan 1910 – idag ett familjärt designhotell med 26 personligt inredda rum och 4 nyrenoverade konferenslokaler för inspirerande och kreativa möten.

På restaurang Strandgatan 32 serveras hemlagad mat & noga utvalda viner för bästa upplevelse.

ISAB ventilation i syd AB

ISAB ventilation i syd AB

Staffanstorp

ISAB gör allt från att installera helt nya ventilationsanläggningar eller komplettera befintliga – till att kontrollera, justera, rengöra och underhålla anläggningar. Vi jobbar långsiktigt med fokus på människan och miljön. Inget projekt är för stort eller litet för oss och vi tar gärna helhetsansvar för större ventilationsprojekt.

IU Inrednings- och Upphandlingsrådgivning AB

IU Inrednings- och Upphandlingsrådgivning AB

Lund

IU är ett företag som specialiserat sig på att göra det enklare för offentlig sektor och privat näringsliv att upphandla hållbar inredning. Vi sätter oss snabbt in i kundens verksamhet och hjälper till med allt från små till stora projekt.

IUC Syd

IUC Syd

Malmö

IUC Syd arbetar med industriföretagens utmaningar. Vi är en medlemsorganisation för industriella företag i Skåne, som skapar mötesplatser för lärande utbyten mellan företag, forskningsinstitut, branschorganisationer, offentliga organisationer – alla med ett starkt intresse för industrins utveckling.

Kaffeknappen

Kaffeknappen

Malmö

Kaffeknappen erbjuder anpassade fikalösningar av högsta kvalitet till Sveriges alla arbetsplatser.

KC Motors AB

KC Motors AB

Malmö

Försäljning av nya/beg Kia bilar. Vi erbjuder tjänster som Kia originalservice, bilfinansiering, privatleasing och leasing för företagsbilar.
Kia är idag Sveriges 3:e största bilmärke med Sveriges längsta nybilsgaranti
på 7år

Klimabolaget

Klimabolaget

Staffanstorp

Klimabolaget är ett familjeföretag med gamla anor, grundat redan 1947. Vi arbetar huvudsakligen som distributör av städartiklar på fack- och dagligvaruhandeln, där vi har marknadens bredaste sortiment.

Vårt varumärke är Frida och vi håller en hög kvalitetsnivå och säljer därför även mycket till proffsanvändare. För detta ändamål har vi delvis ett eget upplägg där vi säljer samma produkter men i storpack.

Konica Minolta

Konica Minolta

Malmö

Konica Minolta är en av världens ledande tillverkare av kontorsmaskiner (kopiatorer, skrivare, faxar), multifunktionella system, elektroniska bildbehandlingsprodukter samt industriell mätutrustning. Den globala koncernen har en årsomsättning motsvarande 61 miljarder kronor och drygt 36 000 anställda

Konradssons Kakel

Konradssons Kakel

Malmö

Vår nyaste Konradssonsbutik finner ni i Malmö, mellan Jägersro och Svågertorp. Butiken är den tidigare, välkända Kerma Kakel-butiken, som nu blivit del av Konradssons Kakel. I våra utställningar kan ni hitta det senaste inom kakel och klinker, badrumsinredningar, duschar och badkar men även få hjälp

Konstrukt AB

Konstrukt AB

Göteborg

Kämpar ni med besvärliga prognoser eller budgetprocesser i Excel? Vi på Konstrukt förstår huvudvärken och vill inget hellre än att hjälpa till. Därför har vi utvecklat ett enkelt och flexibelt planeringsverktyg som underlättar i din vardag. Tillsammans räddar vi världen från Excel!

KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett företag som har varit i branschen i snart 80 år. Vi är idag nästan 30 anställda som ser till att våra kunder är nöjda.

Kraftkällan Evenemang

Kraftkällan Evenemang

Kristianstad


vi jobbar med evenemang stora som små, på vår meritlista finns, stora invigningar och jubileum i allt från det lilla formatet till ett helt jubileumsår. Vi har invigt köpcentra, anordnat konferenser och kongresser samt olika lanseringar.

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Staffanstorp

KZ Bevakning & Säkerhetstjänst AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom såväl brand som inbrott.
Vi installerar och servar brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem och annan säkerhetsutrustning som t ex specialanpassade galler och vandalskydd, säkerhetsfilm m m.

Länsförsäkringar Skåne

Länsförsäkringar Skåne

Malmö

Bank, Försäkring och Fastighetsförmedling

Ledarskapsdagarna

Ledarskapsdagarna

Malmö

Ledarskapsdagarnas mantra är att gå från att lära och vilja till att (faktiskt) börja göra. Därför arbetar vi med digitalt lärande före och efter våra arrangemang. Allt för att öka effekten av medverkan på Ledarskapsdagarna. Läs mer på vår hemsida och besök vår monter på mässan för att prova på digitalt lärande i mobilen.

Lindbergs konsultation och Redovisning AB

Lindbergs konsultation och Redovisning AB

Staffanstorp

Redovisning och konsultation

LN Fönsterputs & Persienn AB

LN Fönsterputs & Persienn AB

Malmö

LN Fönsterputs och persienn är ett av de ledande företagen i regionen när det gäller fönsterputsning. Utöver Persienn och markisservice har företaget under 2017 även expanderat in i områden som trädgård, fastighetsskötsel, fasadtvätt och klotterborttagning.

Lokaltidningen

Lokaltidningen

Arlöv

Skånes största gratistidning.
Störst upplaga och flest läsare!

Lundalogik

Lundalogik

Lund

På Lundalogik älskar vi CRM! Vi har glimten i ögat och över tjugo års erfarenhet av marknaden för CRM, kundvård och säljstöd. Under åren har vi hjälpt över 6000 företag att få koll på sina kunder, affärer, projekt och inte minst sig själva. Med oss får du ut maximalt av din CRM-investering.

Lunicore Studentkonsult

Lunicore Studentkonsult

LUND

Lunicore drivs av cirka 80 studenter från mer än 40 olika utbildningsinriktningar vid Lunds universitet, med visionen att minska gapet mellan akademi och näringsliv. Lunicore arbetar med alla typer av företag, organisationer och offentlig sektor.

Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel

Malmö

Välkommen till BEST WESTERN Malmö Arena Hotel och Malmö Arena
BW Malmö Arena Hotel är ett event- och affärshotell med 295 rum. Vår skybar erbjuder en unik utsikt över Öresund och Malmö.
Hotellet ligger i direkt anknytning till Malmö Arena för både stora och små event.

Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kundevent, konferens jubileum eller fest.

MARKISEN FRÅN ARLÖV AB

MARKISEN FRÅN ARLÖV AB

.HÖLLVIKEN

FÖRSÄLJNING, MÅTTAGNING, MONTERING OCH SERVICE PÅ
ALLA SLAGS SOLSKYDD

Mekonomen Detaljist AB

Mekonomen Detaljist AB

Lund

Vi gör ditt billiv enklare

Vi utför service och reparation på alla bilar oavsett märken till både privatpersoner och till företag. Vi säljer allt från bilvårdsprodukter till reservdelar, allt som krävs för ett enklare billiv.

Microbus Electronic Service AB

Microbus Electronic Service AB

Arlöv

Microbus är ett teknikbolag med egen utveckling och tillverkning av LED displayer. Våra LED skärmar används bland annat inom reklam, logistik och på arenor. Microbus levererar stora fullgrafiska skärmar för fasader och vägar. Vi hjälper er att sticka ut ur mängden genom att synas där kunderna finns.

MiLgårdarna

MiLgårdarna

Lund

MiLgårdarna är sedan drygt 35 år 7 konferensgårdar exklusivt utformade för professionella möten med övernattning. Mötesmiljön i vackert renoverade kulturbyggnader och natursköna omgivningar stimulerar till kreativt tänkande, samhörighet och att målen uppnås på bästa sätt i en miljö med hemkänsla.

Modifinder AB

Modifinder AB

Malmö

Modifinder i Malmö hjälper ditt företag att stärka sin synlighet på världens största sökmotor, Google. Med över 10 års erfarenhet av sökmotoroptimering kan vi erbjuda unika och effektiva lösningar.

Montico HR Partner AB

Montico HR Partner AB

Malmö

www.montico.se

Nilex AB

Nilex AB

Helsingborg

Nilex Service Plattform (NSP) med produkterna NileXpress, NilexPro och Nilex Enterprise är webb baserade ärendehanteringssystem för hantering av ärenden i alla former av verksamhetsområden som skapats från olika kanaler som självbetjäning, e-post, telefon, chatt eller sociala medier. Se www.nilex.se

Nordea

Nordea

Malmö

I Nordea strävar vi alltid efter att skapa positiva kundupplevelser och göra det möjligt för dig att uppfylla dina mål och drömmar. Det är våra erfarna och engagerade medarbetare och deras förmåga att skapa positiva kundupplevelser som skiljer oss från konkurrenterna.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

Malmö

Nordic Choice Hotels - Ett annorlunda hotellföretag. Det finns ingen standardgäst, och därför tror vi inte på standardhotell. Hotell och konferens på 100 destinationer i Norden & Baltikum.

Nordic Sea Winery

Nordic Sea Winery

Simrishamn

NORDIC SEA WINERY är Nordens största vineri med Showroom i Simrishamn. Här finns vinbar och restaurang i spektakulär miljö. Passar utmärkt till event och konferens. Guidade turer, vinprovning med säsongsbetonad meny för såväl privatperson, grupp eller företag. Öppet året runt.

Nordtrend AB

Nordtrend AB

Malmö

Nordtrends huvudverksamhet är profilmedia. Vi profilerar både små och stora företag med allt ifrån arbetskläder till kuvert och visitkort.
Vårt kontor ligger i Malmö.

Be Your Brand!

Norlandia

Norlandia

Skåne

Norlandia erbjuder individanpassade och kvalitativa tjänster inom förskolor, patienthotell och äldreomsorg. Med fokus på kundens förutsättningar, behov och önskemål utvecklar och realiserar vi dagens och framtidens tjänster med ett professionellt ledarskap och ett innovativt arbetssätt.

Norrvikens trädgårdar

Norrvikens trädgårdar

Båstad

Ett kraftfullt möte nära dig! Norrviken är en perfekt plats för hel - och halvdagskonferensen, ledningsmötet och affärslunchen.
Här finns utrymme att tänka stort. Hyr hela trädgården och bjud in kunder och leverantörer till ett oförglömligt event. Anordna en mässa, utställning eller branschträff.

Nötesjö Konferenshotell

Nötesjö Konferenshotell

Svedala

På Nötesjö sätter vi det smakfulla mötet i centrum. Vi möter dig med vänlig och personlig service i en lugn och ombonad miljö. I restaurangen möter du finstämda och läckra smaker baserade på säsongens bästa råvaror. Från ljusa och fräscha hotell- och konferensrum har du en härlig utsikt!

Optimera Svenska AB

Optimera Svenska AB

Lund och Malmö

Affärsidé
Optimera skall vara den mest innovativa, professionella och effektiva bygghandelskedjan i Sverige med inriktning på proffs.
Våra ledord är: Tryggt, enkelt och personligt.

OrboTech Academy Sweden AB

OrboTech Academy Sweden AB

Malmö

Utbildning inom lokalvård såsom sry, insta 800, dansk hygienstandard/svensk hygienstandard som kommer 2018. Golvvård och hjälp med kontroller inom dessa kategorier. Utbildning av kvalitetssytemet avista och inläggning i systemet mm.

OrboTech Sweden AB

OrboTech Sweden AB

Malmö

Säljer städmaskiner till kommuner, landsting, hotell ja alla som behöver specialmaskiner som våra.

Örenäs Slott Hotell & Konferens AB

Örenäs Slott Hotell & Konferens AB

Glumslöv

På Örenäs Slott finns det totalt 115 rum. På slottet finns vår populära restaurang samt vår anrika festlokal med utsikt över slottsparken. Vårt moderna konferenscenter är en stor kontrast till det historiska slottet med det senaste inom teknik, ljussättning, luft och ergonomi.

Örestads GK

Örestads GK

Lomma

Golfbana med 27 hål + 18 korthål (pay&play) vilket ger en god tillgänglighet och golf för alla!

Park Inn by Radisson Lund

Park Inn by Radisson Lund

Lund

Park Inn by Radisson Lund erbjuder 192 moderna rum och sviter samt 7 mötesrum idealiskt beläget vid den södra infarten till staden, med fantastisk utsikt över Skåneslätten. Närheten till E22 gör det enkelt att ta sig till och från hotellet samt vidare till Malmö och Köpenhamn.

PE Accounting Sweden AB

PE Accounting Sweden AB

Malmö

Vill du få total kontroll över ekonomin, fatta vettigare beslut och minska administrationen? PE erbjuder en allt-i-ett-tjänst med ett ekonomisystem som uppdateras i realtid och sköter bokföringsprocesser på automatik. Våra specialister ingår dessutom som rådgivare och support.

Printhuset Electra AB

Printhuset Electra AB

Malmö

Vi är en komplett Trycksaks leverantör av allt inom Informations/Exponeringsmedia.

Web To Print, Trycksaker, Stora bilder, Vepor och Banderoller
Visitkort, Korrespondenskort, Foldrar, Broschyrer, Roll-up, Exposystem, Affischer, Scanning, Skyltar, Fönsterfolie, Bildekor, Ritningsprint mm.

PROJEKTET SYSKOM / ARBETSFÖRMEDLINGEN

PROJEKTET SYSKOM / ARBETSFÖRMEDLINGEN

Skåne

Vi främjar migrationens möjligheter genom att driva ett projekt som
medfinansieras av Asyl-, migrations- och integrationsfonden.

Promas AB

Promas AB

Lund

Promas hjälper företag och organisationer att främja hälsa och välmående.
Med PromasMetoden® erbjuder vi verktyg, utbildningar och föreläsningar inom våra huvudområden återhämtning, stresshantering och mental träning.

Qvalia

Qvalia

Stockholm

Our goal is to make the AP handling easier and more secure. With our services Recovery, Precovery and Quantified Commerce we create transparency in all transactions. Our customers are not only big multinational companies, but also organizations in the public sector as well as local authorities.

Radix Kompetens AB

Radix Kompetens AB

Malmö

Radix Kompetens som finns på mer än 50 orter erbjuder utbildningar och arbetsmarknadsinsatser på uppdrag av bland annat Arbetsförmedlingen, kommuner, organisationer och näringslivet. Vi stödjer dig som är arbetssökande på väg till jobb, studier eller praktik.

Real Estate Fastigheter Syd AB

Real Estate Fastigheter Syd AB

Malmö

Med rätt förvaltning ökar boendetrivsel, samtidigt som driftskostnaderna sjunker. Vi utför ekonomisk, teknisk & praktisk förvaltning. Vi anpassar oss efter kundens specifika behov. Vi är den flexibla fastighetsförvaltaren som marknaden kräver. Vi står för Trygghet, Trivsel & ett Kvalitativt boende.

Rekomo Malmö AB

Rekomo Malmö AB

Malmö

Vår mission är att hjälpa våra kunder till bästa möjliga kontor med
både nya och begagnade kontorsmöbler. Genom att vi köper, säljer och köper tillbaka kontorsmöbler tänker vi på miljön. Det gör även våra kunder när de väljer att köpa av oss.

ReseExperten

ReseExperten

Malmö

Vi arrangerar grupp- och konferensresor för alla typer av företag till destinationer runtom i världen.

Roi Rekrytering

Roi Rekrytering

Malmö

Vi på Roi Rekrytering tänker lite annorlunda när det kommer till rekrytering. Vi hjälper dig med det som du behöver hjälp med i rekryteringsprocessen - inget annat. digitalisera och GDPRsäkra din rekryteringsprocess redan idag! Kom förbi oss så berättar vi mer!

Saldab IT AB

Saldab IT AB

Malmö

Saldab IT har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Vi arbetar brett, från analys, implementation och drift, till rådgivning inför investeringar i nya system. Saldab har kontor i Malmö, Lund, Göteborg, Stockholm och Jönköping.

Scandic Star Lund

Scandic Star Lund

Lund

Vi erbjuder södra Sveriges mest kompletta möteanläggning till grupper från 2-450 personer. Njut av skånska smaker i vår bankett avdelning i samband med mingel och mässor. Stor gratis parkering finns i anslutning till hotellet och närheten till flyg och allmänna kommunikationer.

Scandorama Grupp Konferens Event

Scandorama Grupp Konferens Event

Malmö

Välkommen till oss när Du vill ta med kollegorna att utvecklas i annan miljö. Vill Du resa i Sverige, Europa eller fjärran? Föredrar Du flyg, tåg, buss eller färja? Oavsett vilket har vi mer än trettio års erfarenhet och många kontakter för att sy ihop ett inspirerande reseprogram.

Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar. Utifrån vårt breda utbud av tjänster utformar vi skräddarsydda erbjudanden som passar den enskilda kundens behov. På så sätt kan vi leverera de mest effektiva säkerhetslösningarna.

SJ AB

SJ AB

Malmö

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av våra 1 100 avgångar från 275 stationer.

Skånes Djurpark Resort AB

Skånes Djurpark Resort AB

Höör

Skånes Djurpark - upptäck nordiska djurikets hemligheter i Skånes hjärta! Upptäck en park fylld av nya upplevelser. Skånes Djurpark ska glädja, inspirera och skapa magiska ögonblick. Välkomna att boka Ert äventyr - en dag av upplevelser, glädje och gemenskap.

Skånes Fotbollförbund

Skånes Fotbollförbund

Malmö

Skånska Dagbladet

Skånska Dagbladet

Malmö

Dagstidning

Skånska Energilösningar AB

Skånska Energilösningar AB

Södra Sandby

Skånska Energilösningar erbjuder marknaden kompletta energilösningar för värme och kyla till fastigheter i olika storlek. I vårt produktsortiment finns geoenergi, värmepumpar, service, solceller, laddlösningar och batterilager.

Soeco Kontorsmöbler AB

Soeco Kontorsmöbler AB

Dalby

Soeco är ett fullserviceföretag baserat på hållbarhet och återvinning. Vi köper upp begagnade kontorsmöbler som vi renoverar, klär om, lackerar om så att gammalt blir till nytt, till långt under halva nypriset. Vi är 28 anställda med 4 heltidsanställda tapetserare och 4 leveransteam.

SpiritEvent

SpiritEvent

Båstad

Vi jobbar med företags och konferensaktiviteter både inomhus och utomhus. Aktiviteter som passar alla målgrupper och tillfällen. Ett brett urval både för er kick off, belöningsresa & konferens. Korta ledtider, flexibilitet, personlighet och lyhördhet är våra ledord.

Stadion

Stadion

Malmö

Mitt i Malmö hittar du Stadion, en spektakulär fotboll- och eventarena.
Här arrangeras de flesta typer av events. Alltifrån det lilla lunchmötet till större konferenser, banketter och spektakulära fotbollsupplevelser.

Stiftsgården Åkersberg

Stiftsgården Åkersberg

HÖÖR

Nära till livets goda!
På Stiftsgården Åkersberg är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut. Till din hjälp har du en vacker miljö, behagligt boende, sköna omgivningar och genuint kök.
Nyhet Andrum SPA blir klart under hösten 2018.

Svensk Direktreklam Malmö/ Skånepost Mslmö Nord AB

Svensk Direktreklam Malmö/ Skånepost Mslmö Nord AB

Malmö

Vi representerar Sveriges största privatägda reklamdistribuerande företag! Vi är ett fullservice företag inom direktreklambranchen! Dvs vi bistår våra kunder med utformning, tryck och distribution av oadresserad reklam till hushåll i hela landet!

Sydassistans AB

Sydassistans AB

Malmö

Sydassistans är ett väletablerat familjeföretag med en ägarfamilj med lång erfarenhet av att vara anhörig till en funktionsnedsatt kvinna. Detta genomsyrar alla våra värderingar och beslut. Vår kunskap inom personlig assistans ställer vi gärna till förfogade. Vi har 350 anställda assistenter.

Tegelberga Golfklubb

Tegelberga Golfklubb

Alstad

En naturskön hedbana med kvalitet och gemenskap,
där golfen är till för alla.

Golfanläggningen inkluderar en 9-håls fullängd pay-and-play-bana och en 6-håls övningsbana utöver övriga golffaciliteter.

TEM

TEM

Malmö

TEM är en verksamhet med fokus på hållbarhet. Våra erfarna projektledare, revisorer och utbildare hjälper ständigt offentliga och privata verksamheter att utveckla sitt arbete inom bl a miljöledning, CSR samt miljö- och arbetsmiljölagstiftning. Vi driver också två stora nätverk, NCSH och CSR Skåne.

Tesla

Tesla

Malmö

Teslas målsättning är att påskynda världens övergång till hållbar energi.
Tesla grundades 2003 av en grupp ingenjörer som ville bevisa att man inte behövde kompromissa för att köra elektriskt – att elfordon kan vara bättre, snabbare och roligare att köra än bensinbilar.

travelshop

travelshop

MALMO

Paketerade upplevelser i Skåne
ex. Våra Smakturer :-)
Konferenser
Cykelgrupper

Transporter och service
ex. El-cykel system
Cykelturism
bagage & cykeltransporter

Infopoint Malmö & Helsingborg

Vår vision: "Alltid Bäst på Kundservice"

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ditt lokala och miljömedvetna elhandelsföretag. Företaget är helägt av Trelleborgs kommun och ska verka för att elpriserna inom kommunen och Söderslätt i stort ska vara så låga som möjligt med hänsyn till en miljömässigt bra och långsiktig elproduktion.

TRR Trygghetsrådet

TRR Trygghetsrådet

Malmö

TRR Trygghetsrådet bidrar till framgångsrik förändring på den privata arbetsmarknaden. Vi stöttar uppsagda tjänstemän, arbetsgivare och fackligt förtroendevalda i samband med omställning. TRR ägs av Svenskt Näringsliv och PTK. Vi drivs av resultat, inte av vinstintresse.

Turning Torso - Sky High Meetings

Turning Torso - Sky High Meetings

Malmö

Sky High Meetings med mötes och eventlokaler på översta våningarna 53 & 54 i ståtliga Turning Torso. Välkommen till en mötesanläggning 179 meter över havet med FIRST CLASS MEETINGS AND CONFERENCES IN THE SKY.
Varmt välkomna.

Ultra Clean

Ultra Clean

Malmö

Vi är ett städ- och serviceföretag som har ett extra stort fokus på nöjda kunder. Vårt fokus ligger på snabb service och hög kvalitetsmedvetenhetUnder 25 år har Ultra Clean drivit sin verksamhet och har många nöjda kunder som varit med från starten. Vårt fokus har alltid varit kunden och kvalitet.

Veterankraft

Veterankraft

Lund

Bemanning med erfarenhet. Vi arbetar med bemanning hos företag på långa och korta uppdrag. Våra pigga veteraner är oftast över 55 år, helst pensionärer och har fantastiska CVn, en ödmjuk inställning och känner att dom har mer att ge än att bara vara just pensionärer.

Videoakademin

Videoakademin

Malmö

Alla hinder i form av distribution och dyr videoteknik sveptes bort i den digitala revolutionen. Videoakademin utbildar och hjälper företag och organisationer att komma över trösklarna för att framgångsrikt producera film in-house. Det handlar både om strategi, innehåll, teknik och spridning.

Wihlborgs Fastigheter

Wihlborgs Fastigheter

Malmö

Wihlborgs ska med fokus på väl fungerande delmarknader i Öresundsregionen, äga, förvalta i egen regi och utveckla kommersiella fastigheter. 

World Trade Center

World Trade Center

Malmö-Lund-Helsingborg

Vi hjälper företag att växa hållbart och människor att utvecklas genom att erbjuda nätverk, kompetens och service inom handel, både lokalt och internationellt, samt inspirerande arbets- och mötesplatser med hög service.”

Xgroup

Xgroup

Malmö

Vi förstår våra kunders olika verksamheter och i vilken fas de befinner sig i och kan via en affärskontakt genomföra olika verksamhetsutvecklingar baserat på management, affärssystem, digitalisering och ekonomi.