Utställare 12 mars 2019

Academic Solutions AB

Academic Solutions AB

Lund

Academic Solutions kopplar samman företag/organisationer med studenter. Vi förmedlar studenter från universitet/högskolor som söker praktik, deltidsjobb, ska skriva sitt examensarbete eller andra typer av uppdrag som har en koppling till de år studenterna studerar.

Activa Servicepartner AB

Activa Servicepartner AB

Staffanstorp

Activa grundades för 25 år sen och har sedan denna tidpunkt sitt säte i Staffanstorp, Vi erbjuder lokalvård, golvvård, mattvätt, fönsterputsning, trädgårdsskötsel till de flesta sektorer inom näringslivet !

Activion

Activion

Lund

Activion levererar Aktiva kontor som förbättrar era resultat och motverkar sjukskrivningar. Forskningen visar att hjärnan presterar betydligt bättre när vi bryter stillasittandet och blir mer aktiva. Samtidigt motverkas ohälsa och de vanligaste anledningarna till långvarig sjukskrivning.

Advokatbyrån Sigeman & Co

Advokatbyrån Sigeman & Co

Malmö

Sigeman & Co är en affärsjuridisk advokatbyrå med kontor på Anna Lindhs plats i Malmö. Våra uppdragsgivare är företag, organisationer, statliga verk och myndigheter inom såväl regionen som landet. Fyra ledord genomsyrar vår verksamhet: kompetens, lyhördhet, tillförlitlighet och personlighet.

Alpha Vitae AB

Alpha Vitae AB

Kävlinge

Alpha Vitae har sedan 2002 framgångsrikt arbetat med arbetsmiljöfrågor.
Ett samarbete med oss främjar produktivitet och hälsa hos både människa och organisation.
Er arbetsmiljö vår passion!

APSIS International AB

APSIS International AB

Malmö

APSIS hjälper företag och organisationer att effektivisera arbetsflöden genom datadriven marknadsföring. Våra lösningar för marketing automation, e-handel, leadsgenerering och e-postmarknadsföring har hög teknisk kvalitet samtidigt som de är lätta att få på plats och enkla att använda.

Athlon Sweden

Athlon Sweden

Malmö

Ägnar du dig åt det du är bäst på, eller tar timmarna slut innan du kommit igång med det du verkligen vill prioritera? Hos Athlon hittar du både fordon och leasinglösningar som passar din verksamhet. Det viktigaste för oss är att du ska kunna utnyttja din vagnpark till fullo. Välkommen till oss!

Audi Malmö

Audi Malmö

Malmö

Auktoriserad Audi återförsäljare. Säljer, levererar och servar bilar. Ingår i Din Bil gruppen som ägs av Porsche Holding med anläggningar i Skåne Stockholm, Göteborg och Helsingborg

Baker Tilly MLT

Baker Tilly MLT

Lund

Redovisning, revision, rådgivning

Bakken

Bakken

Klampenborg

Bakken - Världens äldsta nöjespark

På Bakken, ca 1 timme från Malmö och Helsingborg, finns det möjlighet till firmafester, kick-off, teambuilding, julfester och mycket mer. Möjligheterna är många i världens äldsta nöjespark.

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort

Barsebäck

På Barsebäck Resort, mitt i regionen, förenas aktivitet med avskildhet. Här arrangerar du konferensen, kick-off, företagsgolf, spelar golf på Sveriges bästa banor och njuter av vår fantastiska mat. Barsebäck Resort står för hög klass inom alla verksamhetsgrenarna.

BAS ID

BAS ID

Malmö

Design -och konceptbyrå inom retail, hospitality och förpackning. Både digitalt och fysiskt. Vi är 50- talet anställda med huvudkontor i Stockholm och en kreativ hub i Malmö. Det är Malmökontoret som representeras på mässan.

Beijer Byggmaterial AB

Beijer Byggmaterial AB

Lund

Försäljning av byggmaterial

Bergkvarabuss AB

Bergkvarabuss AB

Arlöv

Bergkvarabuss-koncernen omsätter över 2 miljarder kronor och är ett av Sveriges största bussföretag. Företaget bedriver både kollektivtrafik och kommersiell beställningstrafik med en modern fordonspark bestående av ca 1250 högklassiga fordon. Koncernen sysselsätter ca 2300 årsanställda.

BRA

BRA

Malmö

Flygbolaget BRA är Sveriges största Inrikes flygbolag med 14 destinationer i Sverige alla med Bromma flygplats som hub.

BRA är världens första flygbolag som är miljöcertifierat enl ISO 14001.
Vi erbjuder Gröna avtal och bibränsle biljetter.

Comprehensivus AB

Comprehensivus AB

Malmö

Active Travel Africa marknadsför aktiva/äventyrsfyllda resor till Östafrika samt bokningstjänster för företag. JokiBoki marknadsför handgjorda väskor / accessoarer i läder av hög kvalitet till företag/org. Även i små upplagor kan dessa anpassas i form av branding men också design och funktion.

Convini Sverige AB

Convini Sverige AB

SOLNA

Vi tror att pauser och trivsel på jobbet är något som är nödvändigt för att vardagen ska snurra. Mår medarbetarna bra, mår företaget bra. Vi erbjuder ett café, en närbutik och ett lunchställe – allt i en och samma lösning. Vi hjälper er även med riktigt gott kaffe och allt som hör fikapausen till.

Corplus Syd AB

Corplus Syd AB

Malmö

Vi hjälper våra kunder med interimslösningar och i verksamhetsrelaterade projekt inom ekonomi, lön och HR.
Våra konsulter levererar alltid hög kvalitet i alla uppdrag genom att ha djup kompetens, lång erfarenhet, stort engagemang och ha Cor (hjärta) i uppdraget.

CWS-boco Sweden AB

CWS-boco Sweden AB

Oskarström

CWS-boco erbjuder ett brett sortiment av funktionella och säkra arbetskläder för industri, vård och verkstad. Vi vet vad som krävs och hjälper dig att göra rätt val till varje medarbetare. Du hyr – vi hämtar, tvättar, lagar och levererar. Vår logistik möjliggör korrekta leveranser efter dina behov.

DataPartner i Helsingborg AB

DataPartner i Helsingborg AB

Helsingborg

DataPartner är Sveriges främsta återförsäljare av Visma SPCS ekonomisystem.

Vi erbjuder utbildningar, konsultation samt olika tilläggslösningar som kan hjälpa små och mellanstora företag att effektivisera sin verksamhet.

Davego AB

Davego AB

Malmö

Davego är ett städ och serviceföretag med ett helhetsgrepp, en enkel kontaktyta för dig som fastighetsägare, företagare och byggentreprenörer. Vi erbjuder vardagliga tjänster inom lokalvård, fönsterputs m.m. Vi underlättar arbetsdagen genom att frigöra tid för er huvudsakliga verksamhet.

EFL, Executive Education Lund

EFL, Executive Education Lund

Lund

EFL Executive Education – since 1969
Vi utvecklar människor som utvecklar företag
EFL (www.efl.se) är en fristående stiftelse som i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet levererar executive education - kompetensutveckling för yrkesverksamma..

EnRival AB

EnRival AB

Malmö

EnRival sätter människor i sysselsättning och verksamheter i rullning. Det har vi gjort sedan starten 2005. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser vi till att du som är företagskund får den kompetens du behöver för att få dina behov uppfyllda.

Entreprenörsstiftelsen

Malmö

En icke vinstdrivande stiftelse som finansierar och initierar hållbara affärsprojekt på den svenska marknaden.

Felestad Trading AB

Felestad Trading AB

Löddeköpinge

Profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial - allt från välkända varumärken. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution i ett Full Service Concept.

Förenade Bil

Förenade Bil

Malmö/Lund

Förenade Bil är återförsäljare av BMW och Mini. Vi finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad med nöjda kunder sedan 1921.

ForSea Ferries

ForSea Ferries

Helsingborg

ForSea Ferries bedriver färjetrafik mellan Sverige och Danmark på sträckan Helsingborg-Helsingör.

Fruktkorgar Syd

Fruktkorgar Syd

Malmö

Vår vision är att erbjuda högkvalitativ frukt och förgylla arbetsplatsens trivsel. Vi eftersträvar att kunna leverera frukt och erbjuda god service till just din arbetsplats. Vi håller och levererar vad vi lovar och du kan räkna med att vi utgår från dina önskemål.

Gyllix & Co AB

Gyllix & Co AB

Malmö

Vi är ett Skåne baserat företag med ca 35 anställda. Det vi erbjuder är fönsterputsning, lokalvård, storstädning och trädgårdsskötsel

HMC Företagshälsa

HMC Företagshälsa

Arlöv

HMC Företagshälsa erbjuder komplett företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med en välutvecklad livsstilsmedicin och fokus på att förstärka det friska.

HomeMaid AB

HomeMaid AB

Lund

Under drygt 20 år har vi på HomeMaid avlastat våra kunder med hemstädning, flyttstädning, kontorsservice, trädgårdsskötsel mm.

Vi är rikstäckande, har nöjd-kund-garanti på alla våra uppdrag och alla våra medarbetare har såklart kollektivavtal.
Hr Björkmans Entrémattor AB

Hr Björkmans Entrémattor AB

Arlöv

Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Sverige. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande.

JOBmeal AB

JOBmeal AB

Malmö

På många arbetsplatser är kaffe fortfarande något man tvingar i sig för att bli pigg. Så ska det inte behöva vara! JOBmeal´s kaffekoncept är framtagna för att du, dina medarbetare och kunder ska få njuta av riktigt gott kaffe varje dag. Det är inte lyx utan en mänsklig rättighet, tycker vi.

JULIA BRISTULF creative studio

JULIA BRISTULF creative studio

Lund

JULIA BRISTULF creative studio erbjuder, förutom en egen inredningskollektion, specialdesignade textila väggpaneler/ ljudabsorbenter, gardiner, kuddar mm för offentlig miljö. Med vår unika design skapar vi väl koordinerade miljöer som stärker varje enskilt företags profil och varumärke.

Jungheinrich Svenska AB

Jungheinrich Svenska AB

Arlöv

Jungheinrich är ledande inom materialhantering och internlogistik med brett sortiment av truckar, lagerlösningar och logistiksystem. Vårt servicenätverk finns över hela Europa och erbjuder branschledande "overnight delivery" av reservdelar.

KONSULT INGVAR PERSSON

S Sandby

Vi erbjuder upplevelser inom vin, mat och resor.

Kontorspartner i Lund Ab

Kontorspartner i Lund Ab

Lund

Välkommen till Kontorspartner

Din lokala leverantör av arbetsro

Vi är er allt-i-allo leverantör, vi ser till att allt ni behöver finns tillgängligt.

Vi ser till så att det finns papper till skrivaren, kaffe i fikarummet, färsk frukt på bordet, toalettpapper på toaletten plus mycket mer!

KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett företag som har varit i branschen i snart 80 år. Vi är idag nästan 30 anställda som ser till att våra kunder är nöjda.

Kundpartner Syd AB

Kundpartner Syd AB

Ramlösa

Vi erbjuder alla servicetjänster inom städ – och internservice som du räknar med – och fler.
Vi är nya möjligheter. Flexibla och starka. Innovativa och säkra. Testa oss!
Addera nya fördelar med
Kundpartner Syd

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Staffanstorp

KZ Bevakning & Säkerhetstjänst AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom såväl brand som inbrott.
Vi installerar och servar brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem och annan säkerhetsutrustning som t ex specialanpassade galler och vandalskydd, säkerhetsfilm m m.

Läns Alarm

Läns Alarm

Bjärred

Läns Alarm AB etablerades 1990 och är idag ett av Sveriges ledande installationsföretag av larm och säkerhetssystem. Hos våra 18 000 avtalskunder ansvarar vi för service och trygghet och vi levererar årligen omkring 1 500 säkerhetslösningar till företag och fastigheter.

Lime Technologies

Lime Technologies

Lund

På Lime älskar vi CRM! Vi har glimten i ögat och över tjugofem års erfarenhet av marknaden för CRM, kundvård och säljstöd. Under åren har vi hjälpt över 7000 företag att få koll på sina kunder, affärer, projekt och inte minst sig själva. Med oss får du ut maximalt av din CRM-investering.

Lunds kommun

Lunds kommun

Lund

Upphandlingsenheten i Lunds kommun är en enhet som har i uppdrag att genomföra upphandling av och ansvara för alla förvaltningsövergripande ramavtal.
Upphandlingsenheten har också en stödjande roll till övriga förvaltningar i upphandlingsärenden av både praktisk och juridisk karaktär.

Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en skräddarsydd visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kund- eller personal-event.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö

Management Network

Management Network

Malmö

Management Network

Hjärntrust som Samverkar
Individ- & grupputveckling, organisationsutveckling och affärsutveckling.
Experter och företagsledare med lång erfarenhet. Vi vill underlätta för dig att ta ditt företag, din avdelning, din ledningsgrupp eller dina medarbetare till nästa nivå.

MARKISEN FRÅN ARLÖV AB/ MOOGIO

MARKISEN FRÅN ARLÖV AB/ MOOGIO

HÖLLVIKEN,LOMMA, LUND

ALLT INOM SOLSKYDD

Försäljning, måttagning, montering och service på alla slags solskydd.

MatHem i Sverige AB

MatHem i Sverige AB

Stockholm

Mathem är Sveriges största matbutik på nätet där du kan välja mellan ca 13 000 olika varor. Via hemsidan, mathem.se kan kunderna handla matkassar, efter recept och specifika varor. Varorna levereras hem till kund eller önskad adress & order kan läggas så sent som dagen innan önskad leverans.

MedLearn AB

MedLearn AB

Lund

MedLearn AB erbjuder företagsutbildningar med fokus på hälsa, vård och omsorg. Vi samarbetar med många branscher som vill ligga i framkant med att fylla deras kunskapsglapp för att kunna möta de nya förutsättningarna som råder på arbetsmarknaden.

Gör skillnad tillsammans med oss!

Moll Wendén Advokatbyrå AB

Moll Wendén Advokatbyrå AB

Malmö

Advokatverksamhet

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

Malmö

Nordic Choice Hotels är Nordens näst största hotellkedja med runt 190 hotell i Skandinavien, Finland och Baltikum.

Nordic Sea Winery

Nordic Sea Winery

Simrishamn

NORDIC SEA WINERY är Nordens största vineri med Showroom i Simrishamn. Här finns vinbar och restaurang i spektakulär miljö. Passar utmärkt till event och konferens. Guidade turer, vinprovning med säsongsbetonad meny för såväl privatperson, grupp eller företag. Öppet året runt.

NW Production AB

NW Production AB

Malmö

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser, event, teambuilding, jubileumsfester, mässor och företagsarrangemang både i Sverige och utomlands. Vi på NW Production älskar att skapa unika och galna upplevelser tillsammans med våra kunder och leverantörer.

Optimera Svenska AB

Optimera Svenska AB

Lund

Värderingar: Personligt/Tryggt/Enkelt
Affärside’: Optimera skall vara den mest innovativa, proffesionella och effektiva bygghandelskedja i Sverige med inriktning på proffs.

Orbotech Sweden AB

Orbotech Sweden AB

Malmö

Vi gör din städning enklare, roligare och effektivare. Med städprodukter, städmaskiner, tillbehör, utbildning och service av högsta kvalitet förenklar vi er städvardag.

Örenäs Slott Hotell & Konferens AB

Örenäs Slott Hotell & Konferens AB

Glumslöv

På Örenäs Slott finns det totalt 115 rum. På slottet finns vår populära restaurang samt vår anrika festlokal med utsikt över slottsparken. Vårt moderna konferenscenter är en stor kontrast till det historiska slottet med det senaste inom teknik, ljussättning, luft och ergonomi.

Örestads GK

Örestads GK

Lomma

Vi erbjuder spel på 27 hål + 18 korthål (pay&play) vilket ger en god tillgänglighet och golf för alla!

Hos kan du även hyra konferensrum, allt från 10 personer till 80 personer i biosittning.

Øresunddirekt

Øresunddirekt

Malmö

Øresunddirekt är en svensk-dansk informationstjänst som förmedlar offentlig information för invånare och företag som vill eller redan verkar på tvärs över sundet i Öresundsregionen. Vi erbjuder bland annat information och rådgivning till företag på informationscentret i Malmö och på webben.

Point of Value

Point of Value

Lund

Framgångsrika organisationer jobbar aktivt med sin kultur och ser till att verksamhetens, teamets och medarbetarnas värderingar är samstämmiga – så kallad värderingskongruens. Vi har verktyget och processen för att öka och säkerställa värderingskongruens vid t ex omorganisation och rekrytering.

Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Kontorshotell, Konferensanläggning & Företagslägenheter, Vi är en business community med allt på en och samma härliga plast; på landet fast mitt i Lund!

Radisson Blu Hotel Lund

Lund

Internationella hotellet i Lund

Resanitec AB

Resanitec AB

Lund

Resanitec erbjuder tjänster som främjar god hygien i miljöer som renrum med hög grad av renlighet och skydd från föroreningar. Med vår kunskap och olika analysverktyg, hjälper vi våra kunder att identifiera källor till hygienpåverkan, åtgärdar och kontrollerar.

Restaurang A&M

Restaurang A&M

Lund

A&M ligger mitt i St Lars Företagspark i Lund, där vi huserar i vackra, ljusa lokaler med grönområden runt knuten. Hos oss kan ni äta en god lunch, hålla konferens, hyra festlokal eller beställa catering. Alltid i trevlig miljö och med familjär service.

Saldab IT AB

Saldab IT AB

Malmö

Saldab har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Vi arbetar brett, från analys, implementation och drift, till rådgivning inför nya investeringar. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de har behov av en IT-miljö som är användarvänlig, modern och säker.

Scandic Star

Scandic Star

Lund

På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. I en ombonad och varm miljö tar vi hand om allt från stora till små sällskap. Håll nästa möte eller event bara 25 minuter från Malmö flygplats. Bilen parkerar du avgiftsfritt hos oss

Scapa Företagsservice AB

Scapa Företagsservice AB

Malmö/Helsingborg

Scapa företagsservices affärsidé bygger på att leverera trendiga, funktionella och kostnadseffektiva arbetsmiljöer. Detta gör vi via våra 4 verksamhetsområden : Städ&Hygienservice, Vaktmästeri, Inredning&Teknik samt Kaffeservice.
Vi finns i Malmö, Helsingborg ,Växjö & sysselsätter ca 50 medarbetar

Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar. Utifrån vårt breda utbud av tjänster utformar vi skräddarsydda erbjudanden som passar den enskilda kundens behov. På så sätt kan vi leverera de mest effektiva säkerhetslösningarna.

Skånes Fotbollförbund

Skånes Fotbollförbund

Skånes Sjukvårdstjänst

Skånes Sjukvårdstjänst

Löddeköpinge

Skånes Sjukvårdstjänst utbildar privatpersoner och företag i både barn och vuxen HLR. Vi kan också utbilda nya instruktörer inom HLR.
Vi är också återförsäljare av hjärtstartare.

Skånes Sjukvårdstjänst utbildar också i ämnen som personsäkerhet och grundläggande brandkundskap.

Skånetrafiken

Skånetrafiken

Hässleholm

Hållbara tjänsteresor med Skånetrafiken

Nu kan du köpa och administrera resor med vår nya företagstjänst. Som företag, kommun eller organisation kan du enkelt köpa biljetter via skanetrafiken.se och skicka till anställdas och besökares mobiltelefoner.

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne

Lund

Vi på Sparbanken Skåne har en tydlig filosofi – att vara banken som är nära dig och din plats på jorden. Vi hjälper dig att skapa en sund ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen såväl som att förverkliga drömmar. Privatperson eller företagare – vi ger dig kloka lösningar genom livet.

Stand In

Stand In

Malmö

Vi erbjuder omfattande service både för Företag och Privat personer.

Tegelberga Golfklubb

Tegelberga Golfklubb

Trelleborg

Golfklubb

Thanda AB/ Hotel Öresund Conference & Spa

Thanda AB/ Hotel Öresund Conference & Spa

Landskrona

Thanda Ab är en hotellgrupp. I Landskronas absoluta hjärta, i direkt kontakt med vattnet kan vi idag erbjuda en efterlängtad modern besöksanläggning. Vid den kaj där en gång Venbåtarna la till står idag stolt Hotel Öresund Conference & Spa. Välkomna!

Tidningen HALLÅ

Tidningen HALLÅ

Malmö, Lund, Lomma, Kävlinge

Hallå är en lokal veckotidning med fokus på positiva nyheter.
Vi strävar efter att göra varje nummer av tidningen inspirerande och vi förmedlar
goda nyheter genom att skriva om människorna som bor i respektive kommun,

TMG Öresund

TMG Öresund

Malmö

TMG Öresund är ett fullserviceföretag inom media och grafisk produktion.
Vi erbjuder alla tjänster inom tryck, affärsutveckling, profilmaterial samt weblösningar.
TMG Öresund ingår i Taberg Media Group som är en av Sveriges ledande grafiska koncerner.

Trägårdh Advokatbyrå AB

Trägårdh Advokatbyrå AB

Lund/ Malmö

Trägårdh Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå som kombinerar högkvalitativ juridisk rådgivning med affärsmässig insikt och förståelse. Bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, tvistemål, offentliga upphandlingar och obeståndsrätt/rekonstruktion är våra specialområden.

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ett elbolag med långsiktigt låga och stabila elpriser.

Har du solceller?
Vi köper din överskotts el. Priset är alltid det samma som du har på ditt el-handels avtal med oss.

TRR Trygghetsrådet

TRR Trygghetsrådet

Malmö

TRR Trygghetsrådet har drygt 40 års erfarenhet av omställningsarbete.
Vi stöttar uppsagda med personlig rådgivning, seminarier och praktiska övningar. Det kan till exempel handla om att söka jobb, vässa cv och Linkedin-profil, intervjuteknik eller kanske starta eget företag.

Ultra Clean i Malmö AB

Ultra Clean i Malmö AB

Malmö

Vi är ett städ- och serviceföretag som har ett extra stort fokus på nöjda kunder. Vårt fokus ligger på snabb service och hög kvalitetsmedvetenhet

Vallgården AB

Vallgården AB

Åkarp

Golf och grönyteskötsel.

Äger och driver Vallgårdens GK, egna och extern grönyteskötsel

Vannarpsbussarna AB

Vannarpsbussarna AB

Blentarp

Bussbolag

Veterankraft

Veterankraft

Lund

Vi hyr ut marknadens mest erfarna personal till företag.

Webtree

Webtree

Helsingborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.

Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs Fastigheter AB

Lund

Wihlborgs erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, industri- och lagerlokaler samt mark för framtida projekt.

World Trade Center

World Trade Center

Malmö-Lund-Helsingborg

Vi hjälper företag att växa hållbart och människor att utvecklas genom att erbjuda nätverk, kompetens och service inom handel, både lokalt och internationellt, samt inspirerande arbets- och mötesplatser med hög service.”

XLNT Travel Malmö

XLNT Travel Malmö

Malmö

XLNT Travel är en affärsresebyrå med grupp och konferens. Vi finns från Malmö i söder till Skellefteå i norr. Vi hjälper våra resenärer att resa klimatsmartare.