Utställare 12 mars 2019

Academic Solutions AB

Academic Solutions AB

Lund

Academic Solutions kopplar samman företag/organisationer med studenter. Vi förmedlar studenter från universitet/högskolor som söker praktik, deltidsjobb, ska skriva sitt examensarbete eller andra typer av uppdrag som har en koppling till de år studenterna studerar.

Activa Servicepartner AB

Activa Servicepartner AB

Staffanstorp

Activa grundades för 25 år sen och har sedan denna tidpunkt sitt säte i Staffanstorp, Vi erbjuder lokalvård, golvvård, mattvätt, fönsterputsning, trädgårdsskötsel till de flesta sektorer inom näringslivet !

Activion

Activion

Lund

Activion levererar Aktiva kontor som förbättrar era resultat och motverkar sjukskrivningar. Forskningen visar att hjärnan presterar betydligt bättre när vi bryter stillasittandet och blir mer aktiva. Samtidigt motverkas ohälsa och de vanligaste anledningarna till långvarig sjukskrivning.

ÅGAB Syd AB

ÅGAB Syd AB

Svedala

ÅGAB jobbar med markprodukter både återvunna och jungfrumaterial. Vi erbjuder helheten, provanalys, insamling, transport, mottagning, förädling och återvinning av asfalt, schakt, jordar, sand mm. Vi säljer även hasselfors jordar, starka marksten, makadam, grus, stenmjöl till privatpers. och företag.

Audi Malmö

Audi Malmö

Malmö

Auktoriserad Audi återförsäljare. Säljer, levererar och servar bilar. Ingår i Din Bil gruppen som ägs av Porsche Holding med anläggningar i Skåne Stockholm, Göteborg och Helsingborg

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort

Barsebäck

På Barsebäck Resort, mitt i regionen, förenas aktivitet med avskildhet. Här arrangerar du konferensen, kick-off, företagsgolf, spelar golf på Sveriges bästa banor och njuter av vår fantastiska mat. Barsebäck Resort står för hög klass inom alla verksamhetsgrenarna.

BRA

BRA

Malmö

Flygbolaget BRA är Sveriges största Inrikes flygbolag med 14 destinationer i Sverige alla med Bromma flygplats som hub.

BRA är världens första flygbolag som är miljöcertifierat enl ISO 14001.
Vi erbjuder Gröna avtal och bibränsle biljetter.

Comprehensivus AB

Comprehensivus AB

Malmö

Active Travel Africa marknadsför aktiva/äventyrsfyllda resor till Östafrika samt bokningstjänster för företag. JokiBoki marknadsför handgjorda väskor / accessoarer i läder av hög kvalitet till företag/org. Även i små upplagor kan dessa anpassas i form av branding men också design och funktion.

EFL, Executive Education Lund

EFL, Executive Education Lund

Lund

EFL Executive Education – since 1969
Vi utvecklar människor som utvecklar företag
EFL (www.efl.se) är en fristående stiftelse som i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet levererar executive education - kompetensutveckling för yrkesverksamma..

EnRival AB

EnRival AB

Malmö

EnRival sätter människor i sysselsättning och verksamheter i rullning. Det har vi gjort sedan starten 2005. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser vi till att du som är företagskund får den kompetens du behöver för att få dina behov uppfyllda.

Eventa Sjukvård AB

Eventa Sjukvård AB

Lomma

Eventa Sjukvård erbjuder försäljning och uthyrning av hjärtstartare och sjukvårdsmaterial samt utbildningar inom HLR, första hjälpen och brandskydd. Vi erbjuder även sjukvårds- ambulans- och brandberedskap till publika evenemang.

Felestad Trading AB

Felestad Trading AB

Löddeköpinge

Profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial - allt från välkända varumärken. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution i ett Full Service Concept.

Förenade Bil

Förenade Bil

Malmö/Lund

Förenade Bil är återförsäljare av BMW och Mini. Vi finns i Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm och Kristianstad med nöjda kunder sedan 1921.

ForSea Ferries

ForSea Ferries

Helsingborg

ForSea Ferries bedriver färjetrafik mellan Sverige och Danmark på sträckan Helsingborg-Helsingör.

HMC Företagshälsa

HMC Företagshälsa

Arlöv

HMC Företagshälsa erbjuder komplett företagshälsovård som utgår ifrån en djup kompetens inom yrkesmedicin och arbetsmiljö i kombination med en välutvecklad livsstilsmedicin och fokus på att förstärka det friska.

HomeMaid AB

HomeMaid AB

Lund

Under drygt 20 år har vi på HomeMaid avlastat våra kunder med hemstädning, flyttstädning, kontorsservice, trädgårdsskötsel mm.

Vi är rikstäckande, har nöjd-kund-garanti på alla våra uppdrag och alla våra medarbetare har såklart kollektivavtal.
Hr Björkmans Entrémattor AB

Hr Björkmans Entrémattor AB

Arlöv

Idag är vi ett av de ledande mattuthyrningsföretagen i Sverige. Vi har nått vår position för att vi gör det enkelt för våra kunder att visa upp en ren och snygg entré för sina besökare. Ett brett sortiment av marknadens bästa entrémattor, personlig service och ett unikt miljötänkande.

JOBmeal AB

JOBmeal AB

Malmö

På många arbetsplatser är kaffe fortfarande något man tvingar i sig för att bli pigg. Så ska det inte behöva vara! JOBmeal´s kaffekoncept är framtagna för att du, dina medarbetare och kunder ska få njuta av riktigt gott kaffe varje dag. Det är inte lyx utan en mänsklig rättighet, tycker vi.

JULIA BRISTULF creative studio

JULIA BRISTULF creative studio

Lund

JULIA BRISTULF creative studio erbjuder, förutom en egen inredningskollektion, specialdesignade textila väggpaneler/ ljudabsorbenter, gardiner, kuddar mm för offentlig miljö. Med vår unika design skapar vi väl koordinerade miljöer som stärker varje enskilt företags profil och varumärke.

KONSULT INGVAR PERSSON

S Sandby

Vi erbjuder upplevelser inom vin, mat och resor.

KP Syd KB

KP Syd KB

Malmö

Din kompletta städ och kontorsfackhandel! KP är ett företag som har varit i branschen i snart 80 år. Vi är idag nästan 30 anställda som ser till att våra kunder är nöjda.

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Kz Bevakning & Säkerhetstjänst AB

Staffanstorp

KZ Bevakning & Säkerhetstjänst AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom såväl brand som inbrott.
Vi installerar och servar brandlarm, inbrottslarm, CCTV, passagesystem och annan säkerhetsutrustning som t ex specialanpassade galler och vandalskydd, säkerhetsfilm m m.

Lime Technologies

Lime Technologies

Lund

På Lime älskar vi CRM! Vi har glimten i ögat och över tjugofem års erfarenhet av marknaden för CRM, kundvård och säljstöd. Under åren har vi hjälpt över 7000 företag att få koll på sina kunder, affärer, projekt och inte minst sig själva. Med oss får du ut maximalt av din CRM-investering.

Malmö Opera

Malmö Opera

Malmö

Malmö Opera är ett fantastiskt funkispalats med en av Europas största scener. En magnifik miljö för grupp- och företagsevenemang. Besök våra föreställningar, gå en skräddarsydd visning bakom kulisserna eller låt oss arrangera ert nästa kund- eller personal-event.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö

Management Network

Management Network

Malmö

Management Network

Hjärntrust som Samverkar
Individ- & grupputveckling, organisationsutveckling och affärsutveckling.
Experter och företagsledare med lång erfarenhet. Vi vill underlätta för dig att ta ditt företag, din avdelning, din ledningsgrupp eller dina medarbetare till nästa nivå.

MARKISEN FRÅN ARLÖV AB/ MOOGIO

MARKISEN FRÅN ARLÖV AB/ MOOGIO

HÖLLVIKEN,LOMMA, LUND

ALLT INOM SOLSKYDD

Försäljning, måttagning, montering och service på alla slags solskydd.

MatHem i Sverige AB

MatHem i Sverige AB

Stockholm

Mathem är Sveriges största matbutik på nätet där du kan välja mellan ca 13 000 olika varor. Via hemsidan, mathem.se kan kunderna handla matkassar, efter recept och specifika varor. Varorna levereras hem till kund eller önskad adress & order kan läggas så sent som dagen innan önskad leverans.

MedLearn AB

MedLearn AB

Lund

MedLearn AB erbjuder företagsutbildningar med fokus på hälsa, vård och omsorg. Vi samarbetar med många branscher som vill ligga i framkant med att fylla deras kunskapsglapp för att kunna möta de nya förutsättningarna som råder på arbetsmarknaden.

Gör skillnad tillsammans med oss!

NW Production AB

NW Production AB

Malmö

NW Production är sedan 2003 en konferens- och eventbyrå som arrangerar konferenser, event, teambuilding, jubileumsfester, mässor och företagsarrangemang både i Sverige och utomlands. Vi på NW Production älskar att skapa unika och galna upplevelser tillsammans med våra kunder och leverantörer.

Optimera Svenska AB

Optimera Svenska AB

Lund

Värderingar: Personligt/Tryggt/Enkelt
Affärside’: Optimera skall vara den mest innovativa, proffesionella och effektiva bygghandelskedja i Sverige med inriktning på proffs.

Orbotech Sweden AB

Orbotech Sweden AB

Malmö

Vi gör din städning enklare, roligare och effektivare. Med städprodukter, städmaskiner, tillbehör, utbildning och service av högsta kvalitet förenklar vi er städvardag.

Örenäs Slott Hotell & Konferens AB

Örenäs Slott Hotell & Konferens AB

Glumslöv

På Örenäs Slott finns det totalt 115 rum. På slottet finns vår populära restaurang samt vår anrika festlokal med utsikt över slottsparken. Vårt moderna konferenscenter är en stor kontrast till det historiska slottet med det senaste inom teknik, ljussättning, luft och ergonomi.

Örestads GK

Örestads GK

Lomma

Vi erbjuder spel på 27 hål + 18 korthål (pay&play) vilket ger en god tillgänglighet och golf för alla!

Hos kan du även hyra konferensrum, allt från 10 personer till 80 personer i biosittning.

Øresunddirekt

Øresunddirekt

Malmö

Øresunddirekt är en svensk-dansk informationstjänst som förmedlar offentlig information för invånare och företag som vill eller redan verkar på tvärs över sundet i Öresundsregionen. Vi erbjuder bland annat information och rådgivning till företag på informationscentret i Malmö och på webben.

Point of Value

Point of Value

Lund

Framgångsrika organisationer jobbar aktivt med sin kultur och ser till att verksamhetens, teamets och medarbetarnas värderingar är samstämmiga – så kallad värderingskongruens. Vi har verktyget och processen för att öka och säkerställa värderingskongruens vid t ex omorganisation och rekrytering.

Råbylunds Gård

Råbylunds Gård

Lund

Kontorshotell, Konferensanläggning & Företagslägenheter, Vi är en business community med allt på en och samma härliga plast; på landet fast mitt i Lund!

Radisson Blu Hotel Lund

Lund

Internationella hotellet i Lund

Resanitec AB

Resanitec AB

Lund

Resanitec erbjuder tjänster som främjar god hygien i miljöer som renrum med hög grad av renlighet och skydd från föroreningar. Med vår kunskap och olika analysverktyg, hjälper vi våra kunder att identifiera källor till hygienpåverkan, åtgärdar och kontrollerar.

Saldab IT AB

Saldab IT AB

Malmö

Saldab har mer än 20 års erfarenhet av att leverera IT-tjänster och systemdrift. Vi arbetar brett, från analys, implementation och drift, till rådgivning inför nya investeringar. Den gemensamma nämnaren för våra kunder är att de har behov av en IT-miljö som är användarvänlig, modern och säker.

Scandic Star

Scandic Star

Lund

På Scandic Star Lund, i hjärtat av Skåne, har vi skapat vår egen piazza med inspiration från den skånska torghandeln. I en ombonad och varm miljö tar vi hand om allt från stora till små sällskap. Håll nästa möte eller event bara 25 minuter från Malmö flygplats. Bilen parkerar du avgiftsfritt hos oss

Securitas Sverige AB

Securitas Sverige AB

Lund

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar. Det huvudsakliga tjänsteutbudet består av specialiserad bevakning, mobila säkerhetstjänster, brandskyddstjänster, larmövervakning och tekniska lösningar. Utifrån vårt breda utbud av tjänster utformar vi skräddarsydda erbjudanden som passar den enskilda kundens behov. På så sätt kan vi leverera de mest effektiva säkerhetslösningarna.

Skånes Fotbollförbund

Skånes Fotbollförbund

Skånes Sjukvårdstjänst

Skånes Sjukvårdstjänst

Löddeköpinge

Skånes Sjukvårdstjänst utbildar privatpersoner och företag i både barn och vuxen HLR. Vi kan också utbilda nya instruktörer inom HLR.
Vi är också återförsäljare av hjärtstartare.

Skånes Sjukvårdstjänst utbildar också i ämnen som personsäkerhet och grundläggande brandkundskap.

Skånetrafiken

Skånetrafiken

Hässleholm

Hållbara tjänsteresor med Skånetrafiken

Nu kan du köpa och administrera resor med vår nya företagstjänst. Som företag, kommun eller organisation kan du enkelt köpa biljetter via skanetrafiken.se och skicka till anställdas och besökares mobiltelefoner.

Sparbanken Skåne

Sparbanken Skåne

Lund

Vi på Sparbanken Skåne har en tydlig filosofi – att vara banken som är nära dig och din plats på jorden. Vi hjälper dig att skapa en sund ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen såväl som att förverkliga drömmar. Privatperson eller företagare – vi ger dig kloka lösningar genom livet.

Tidningen HALLÅ

Tidningen HALLÅ

Malmö, Lund, Lomma, Kävlinge

Hallå är en lokal veckotidning med fokus på positiva nyheter.
Vi strävar efter att göra varje nummer av tidningen inspirerande och vi förmedlar
goda nyheter genom att skriva om människorna som bor i respektive kommun,

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborgs Energiförsäljning AB

Trelleborg

Trelleborgs Energiförsäljning AB är ett elbolag med långsiktigt låga och stabila elpriser.

Har du solceller?
Vi köper din överskotts el. Priset är alltid det samma som du har på ditt el-handels avtal med oss.

Ultra Clean i Malmö AB

Ultra Clean i Malmö AB

Malmö

Vi är ett städ- och serviceföretag som har ett extra stort fokus på nöjda kunder. Vårt fokus ligger på snabb service och hög kvalitetsmedvetenhet

Vallgården AB

Vallgården AB

Åkarp

Golf och grönyteskötsel.

Äger och driver Vallgårdens GK, egna och extern grönyteskötsel

Vannarpsbussarna AB

Vannarpsbussarna AB

Blentarp

Bussbolag

Webtree

Webtree

Helsingborg

Webtree AB är en webbyrå som är verksam i Helsingborg och Trelleborg. Vi hjälper företag att skapa effektiva och moderna webbproduktioner. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till stora webbapplikationer skräddarsydda efter just era behov.

Wihlborgs Fastigheter AB

Wihlborgs Fastigheter AB

Lund

Wihlborgs erbjuder kommersiella lokaler till företag och organisationer i Öresundsregionen. Våra kunder är såväl offentliga verksamheter som privata företag. Fastighetsbeståndet består av kontors- och butikslokaler, industri- och lagerlokaler samt mark för framtida projekt.

World Trade Center

World Trade Center

Malmö-Lund-Helsingborg

Vi hjälper företag att växa hållbart och människor att utvecklas genom att erbjuda nätverk, kompetens och service inom handel, både lokalt och internationellt, samt inspirerande arbets- och mötesplatser med hög service.”