Utställare 10 oktober 2017

Barsebäck Resort

Barsebäck Resort

Löddeköpinge

På Barsebäck Resort arrangerar du konferensen, spelar golf på Sveriges bästa banor och njuter av vår fantastiska mat. Barsebäck Resort står för hög klass inom alla verksamhetsgrenarna. Våra golfbanor håller europeisk toppklass.

Bilia Personbilar AB

Bilia Personbilar AB

Lund

Bilia är Nordens största bilåterförsäljare. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Boulebar

Boulebar

Malmö

Boulebar är drömmen om den där kvällen i en park någonstans kring Marseilles ruffa bakgator. Där folk är sig själva och umgås: över ett glas pastis, över generationer, över en middag och naturligtvis över ett parti boule.
Bon Appétit & Bonne Chance.

Connect Marketing AB

Connect Marketing AB

Malmö

Connect Marketing är Sveriges ledande återförsäljare av julklappar till företag
Vi marknadsför oss via en rikstäckande katalog och med egen webshop av kända varumärken.

Contribe AB

Contribe AB

Malmö

Contribe är en leverantör inom systemutveckling, test/verifiering och verksamhetsutveckling. En snabbt växande skara IT-konsulter med ett och samma mål – att ge våra kunder tillgång till smarta sätt att effektivisera och eliminera krångel i vardagen.

Exakta

Exakta

Malmö

Din kompletta samarbetspartner!
Utöver våra traditionella trycktjänster med offset- och digitaltryck kan vi erbjuda en mängd kompletterande produkter och tjänster.
På så sätt slipper du leta på flera ställen och försöka pussla ihop flödet mellan olika leverantörer.

GA Mänsklig Omtanke

GA Mänsklig Omtanke

Åstorp

Jag ger personalen på olika företag trygghet genom att lära dom hur dom ska hantera olika situationer som t.ex. hjärt-lungräddning
Jag är en Första hjälpen instruktör certifierad av Röda Korset

H43 Lund HF

H43 Lund HF

Lund

H43 Lund ska bedriva handbollsverksamhet för alla. Föreningen ska verka på barn-, ungdoms- och seniornivå. Varje individ ska erbjudas personlig utveckling i en trygg och socialt utformad miljö.

HomeMaid AB

HomeMaid AB

Malmö/Lund

Sedan 1997 har vi hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, så att de får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt! Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning till flyttstädning och storstädning.

Kiviks Hotell Konferens och Spa

Kiviks Hotell Konferens och Spa

Kivik

Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd med milsvid utsikt över havet. Hotellet har 27 rum, varav 3 sviter, SPA, restaurang, 3 konferenslokaler för mindre grupper och en italiensk nyrenässans trädgård.
Det är vår strävan att alla ska trivas och få uppleva lugn, harmoni och avskildhet.

Konica Minolta BSS AB

Konica Minolta BSS AB

Malmö

Konica Minolta strävar efter att erbjuda produkter, tjänster och lösningar inom samtliga områden som är viktiga inom digital bildhantering. Vi lägger stor vikt vid dokumenthantering och affärslösningar för både kontors- och produktionsmiljöer.


Landrins Bil AB

Landrins Bil AB

Lund

Landrins Bil AB, Lund är ett fullservice företag när det gäller Mercedes-Benz personbilar och transportbilar samt KIA personbilar. Landrins Bil AB har idag 5 anläggningar i Sverige och vi finns representerade i Avesta, Västerås, Eskilstuna och Lund.

Mekonomen Detaljist AB

Mekonomen Detaljist AB

Lund

Vi gör ditt billiv enklare

Vi utför service och reparation på alla bilar oavsett märken till både privatpersoner och till företag. Vi säljer allt från bilvårdsprodukter till reservdelar, allt som krävs för ett enklare billiv.

Nordic Sea Winery

Nordic Sea Winery

Simrishamn

Välkommen till ett vineri i världsklass. I Simrishamn.
På Nordic Sea Winery erbjuder vi guidade turer av vineri i kombination med vinprovningar och mat. Vi har öppet året runt för mindre sällskap och större företagsevent upp till 120 personer. Lunch och kvällsmenyer varje vecka. Välkommen!

OrboTech

OrboTech

Lund

OrboTech – komplett leverantör med fokus på god service

OrboTech Sweden AB förser den professionella städbranschen med produkter, tillbehör, utbildning och service av högsta kvalitet.

Park Inn by Radisson Lund

Park Inn by Radisson Lund

Lund

Park Inn by Radisson Lund med närhet till allt

Välkommen till Park Inn by Radisson Lund, ett centralt hotell med närhet till allt som staden har att erbjuda. Hotellet har 192 moderna rum, fritt trådlöst Internet och luftkonditionering. Ljus och öppen konferensvåning som gör det enkelt att trivas.

PepArt Design & Photo

PepArt Design & Photo

Svalöv

PepArt Design & Photo hyr ut trivsel till arbetsplatser genom att hänga upp fototavlor på väggarna. Fototavlorna byts ut 3 gånger/år. Genom att ha en trivsam och varierande arbetsplats har man goda chanser att öka både prestation och försäljning. Ett enkelt sätt att skapa arbetsglädje!

Scandic Star

Scandic Star

Lund

Håll nästa möte eller event i historisk miljö, bara 15 minuter från Malmö flygplats. Centralt med korsvirkeshus, shopping och restauranger runt hörnet. Träna i gymmet, slappna av i bastun och ta ett dopp i vår pool. Bilen parkerar du avgiftsfritt hos oss.

SKÅNES DJURPARK RESORT AB

SKÅNES DJURPARK RESORT AB

Höör

Skånes Djurpark - upptäck nordiska djurikets hemligheter i Skånes hjärta! Upptäck en park fylld av nya upplevelser. Skånes Djurpark ska glädja, inspirera och skapa magiska ögonblick. Välkomna att boka Ert äventyr - en dag av upplevelser, glädje och gemenskap.

Sparbanken Skåne Arena

Sparbanken Skåne Arena

Lund

Sparbanken Skåne Arena – Lunds självklara mötesplats för 4-4000 personer! Arenan har med sitt centrala läge, generösa lokaler och sitt moderna utseende blivit ett nytt mötescentrum i stan.

Usera AB

Usera AB

Löddeköpinge

Usera är en IT- och AV-partner som kombinerar kreativitet och teknik för att göra våra kunder bättre. Det är Du som är vår prioriterade användare - User A.

Wihlborgs Fastigheter

Wihlborgs Fastigheter

Malmö

Wihlborgs ska, med fokus på väl fungerande delmarknader i Öresundsregionen, äga, förvalta i egen regi och utveckla kommersiella fastigheter.

World Trade Center Malmö Lund Helsingborg

World Trade Center Malmö Lund Helsingborg

Malmö, Lund, Helsingborg

World Trade Center hyr ut alltifrån enstaka arbetsplatser i en toppmodern aktivitetsbaserade kontorsmiljö, till egna kontor i Business Center eller hela våningsplan! Vi tillgodoser såväl det lilla som det stora företagets behov av kontorslokaler, konferenslokaler, servicetjänster och seminarier!