Anmälan

Här anmäler du ditt företag till B2B-mässan den 23 mars 2021!

Priset för att medverka är 3195 kronor/företag(ex moms) och då ingår utställningsbord, fri wi-fi, mingelfrukost, förmiddagsfika, lätt lunch, tillgång till frukt/dryck för 2 representanter per företag. Anmälan av ytterligare medverkande representant per företag är 400:-/person (ex moms).

Om platserna är slutsålda innan sista anmälningsdagen den 10 mars 2021, så stänger vi bokningssidan. Man har då möjlighet att ställa sig i kö för en plats vid en eventuell avbokning. Detta gör du genom att maila ditt intresse till barbro.bengtsson@affarsfokuslund.se. Dessa platser tilldelas sedan i tur och ordning. Varje kommun är garanterad 11 platser till företag i sina respektive kommuner fram till den 10 mars, sedan släpps samtliga obokade platser fritt för fria bokningar.

När vi har tagit emot din anmälan kontaktar vi dig för information och faktura för er medverkan kommer. Observera att betalning för mässan måste vara gjord innan aktuell mässdag.

Vi ser fram emot din anmälan!

Vid problem med anmälan/frågor:
Barbro Bengtsson
Ansvarig för Affärsfokus Lund
0733–01 93 90
barbro.bengtsson@affarsfokuslund.se


Anmälningsformulär

Skriv in verksamhetsbeskrivning för ditt företag (max 300 tecken).

Ladda upp ditt företags logotyp. Tillåtna format: JPG och PNG. Maximal filstorlek: 1 MB

Antal extra personer (400 kronor ex moms/person).

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter. Läs mer i vår Integritetspolicy.