Anmälan

Här anmäler du ditt företag till B2B-mässan den 12 mars 2019!

Priset för att medverka är 2985 kronor/företag(ex moms) och då ingår utställningsbord, fri wi-fi, mingelfrukost, förmiddagsfika, lunch, tillgång till frukt/dryck för 2 representanter per företag. Anmälan av ytterligare medverkande representant per företag är 400:-/person (ex moms).

Om platserna är slutsålda innan sista anmälningsdagen den 1 mars 2019, så stänger vi bokningssidan. Man har då möjlighet att ställa sig i kö för en plats vid en eventuell avbokning. Dessa platser tilldelas i tur och ordning. Varje kommun är garanterad 11 platser till företag i sina respektive kommuner fram till den 12 januari, sedan släpps samtliga obokade platser fritt för fria bokningar.

Fyll i dina företagsuppgifter i formuläret nedan och ladda gärna upp en högupplöst version av er logotyp. Detta kommer att visas bland utställare när er anmälan har blivit behandlad.

När vi har tagit emot din anmälan kontaktar vi dig för information och faktura för er medverkan kommer. Observera att betalning för mässan måste vara gjord innan aktuell mässdag.

Vi ser fram emot din anmälan!

Vid problem/frågor gällande anmälan kontakta oss på info@affarsfokus.nu


Företagsfakta


Faktureringsadress