Anmälan

Här anmäler du ditt företag till B2B-mässan den 22 oktober 2020!

Priset för att medverka är 3195 kronor/företag(ex moms) och då ingår utställningsbord, fri wi-fi, mingelfrukost, förmiddagsfika, lätt lunch, tillgång till frukt/dryck för 2 representanter per företag. Anmälan av ytterligare medverkande representant per företag är 400:-/person (ex moms).

Om platserna är slutsålda innan sista anmälningsdagen den 10 oktober 2020, så stänger vi bokningssidan. Man har då möjlighet att ställa sig i kö för en plats vid en eventuell avbokning. Detta gör du genom att maila ditt intresse till barbro.bengtsson@affarsfokuslund.se. Dessa platser tilldelas sedan i tur och ordning. Varje kommun är garanterad 11 platser till företag i sina respektive kommuner fram till den 20 september, sedan släpps samtliga obokade platser fritt för fria bokningar.

Fyll i dina företagsuppgifter i formuläret nedan och ladda gärna upp en högupplöst version av er logotyp. Detta kommer att visas bland utställare när er anmälan har blivit behandlad.

När vi har tagit emot din anmälan kontaktar vi dig för information och faktura för er medverkan kommer. Observera att betalning för mässan måste vara gjord innan aktuell mässdag.

Vi ser fram emot din anmälan!

Vid problem/frågor gällande anmälan kontakta oss på info@affarsfokus.nu


Företagsfakta


Faktureringsadress